Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (45/76) > >>

Totalizator:
Chciałbym tutaj napisać że Soulscream w eve nie gra, jest eve znudzony i delikatnie mówiąc, pieprzy. Dyrektorat owszem był z dupy ale nikt nie chciał stracić delve, osobiście czekam na rollback.

Soulscream:

--- Cytat: Bartek w Stycznia 26, 2010, 14:53:21 ---Temat nie na forum a jednak napisałeś :) Okej zakładajmy że mówisz prawdę, skoro tak dobrze sie stało to czemu nic nie robiłeś w tym celu? Mogłeś offlinowac posy, dawać do nich hasła, intel o logistyce GS, gdzie są wylogowane tytany. Wszystko mogło by doprowadzić do tego samego momentu z którego się cieszysz tak mocno ;)

@ Tak w ogóle to walki nie toczą się tylko o NOL, podobno 3 z 4 stacje w querious nie należą już do GS.

--- Koniec cytatu ---

Nie jestem debilem, zeby srac we wlasnym podworku. Z ludzmi z goonfleet znam sie nie tylko w grze. Po co komus, kto ma jakies korzysci z gry mam to utrudniac.

p.s Pieprz sie Bruce, ja mysle ze Ty sie martwisz o swoje pleksy bardziej :).

Hastrabull:
no ciekawe, czy sie doczekasz. z mojej perspektywy.... o ironio :)

Soulscream:
Nie bardzo to widze, Bruce jest zly jak osa teraz i ma humor do dupy. Ja sie dobrze bawie i bije dzis konkretny post count :).

gregor40:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 26, 2010, 14:56:24 ---Chciałbym tutaj napisać że Soulscream w eve nie gra, jest eve znudzony i delikatnie mówiąc, pieprzy. Dyrektorat owszem był z Zostałem ocenzurowany ale nikt nie chciał stracić delve, osobiście czekam na rollback.

--- Koniec cytatu ---

Czekaj, czekaj. W międzyczasie możesz się zajmować podawaniem chusteczek Mittaniemu  :2funny:. Ach, karma, mighty karma!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej