Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Hastrabull:
--- Cytuj ---NOL has fallen into iT hands.
--- Koniec cytatu ---
http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?p=1117659#1117659
Morbius:
--- Cytat: Val Heru w Stycznia 26, 2010, 14:16:18 --- lol2
ccp urozmaica grę po prostu, czemu nikt tego nie widzi
--- Koniec cytatu ---
czasem się zastanawiam czy to aby nie prawda jest :)
Soulscream:
--- Cytat: Michal G w Stycznia 26, 2010, 14:41:06 ---Zaraz się dowiemy ze GS specjalnie nie zapłacił za SOVa :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Tego nie powiem, bo sam nie wiem co sie stalo. Nie jestem dyrektorem od konca delve 2. Jedno jest fajne w tym calym zamieszaniu kiedy my rozwiazalismy BoB'a wojna trwala 6 miesiecy i byla wyczerpujaca, dzieki CCP calosc dla IT trwalo 3h. Nie mowie, ze goonfleet sie wycofuje - ale osobiscie zycze tego sobie.
Ian666:
--- Cytat: Soulscream w Stycznia 26, 2010, 14:37:50 ---A czemu nie pisalem, bo to nie temat na forum o eve online, ktory nie dotyczy community bo to ani na polski KAOD ani na nic. W dupie mam damage control i bardzo sie ciesze z tego co sie dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Temat nie na forum a jednak napisałeś :) Okej zakładajmy że mówisz prawdę, skoro tak dobrze sie stało to czemu nic nie robiłeś w tym celu? Mogłeś offlinowac posy, dawać do nich hasła, intel o logistyce GS, gdzie są wylogowane tytany. Wszystko mogło by doprowadzić do tego samego momentu z którego się cieszysz tak mocno ;)
@ Tak w ogóle to walki nie toczą się tylko o NOL, podobno 3 z 4 stacje w querious nie należą już do GS.
Striker:
Stainwagon wlasnie dobija huba w TPAR.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej