Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (46/76) > >>

Totalizator:
o pleksy to ja akurat sie najmniej martwie, dajcie mi stacje npc i pare wormholi i będę sobie pleksował jak eve długa i szeroka. Ale tak zjebana mechanika jak teraz ccp pokazało właściwie zabiła moją chęć do zabawy w 0.0, chyba że będzie rollback.

Luisa:
Cała sytuacja jest co najmniej zabawna  O0 O0
CCP rzeczywiście lubi urozmaicać nam grę  :2funny:

Aaa.. na rollback bym nie liczył, tak samo jak było w przypadku rozwiązania BoB-a.

Ian666:
Ja chciałbym tylko przypomnieć niedawną wypowiedź Brucea

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 01, 2010, 16:19:48 ---Delve z kolei ma to do siebie że jest równie gęste w moony i stacje jak tamte trzy regiony wzięte razem, jeżeli IT ma zamiar poświęcać 2 tygodnie i 50 dreadów na każdy system ze stacją to życze szczęścia.

--- Koniec cytatu ---

Pozdro

BTW goonsy narzekające na mechanikę heh...

Vic Brunner:
no to Brucie teraz wie jak się człowiek czuje jak zostanie wydymany przez spieprzoną mechanikę :2funny:

horax:
Jaka zjebana mechanika?? Jeśli tak to dlaczego tylko 3-4 ally straciły sova w ten sposób a nie wszystkie. Brak kasy w odpowiednim wallecie, niedopilnowanie przez dyr. i tyle.

Xarth pleciesz bzdury, to dokładnie taki sam efekt jak utrata sova przez boba. Tyle, że tu nie miał udziału szpieg. CCP nie przemyślało możliwości rozwiązania ally za pomocą 1 przycisku, tak samo, jak automatu do opłat za sov - do tego dochodzi jeszcze marne zarzadzanie sojuszem i drama gotowa.

Na rollback bym nie liczył :wink:

edit: Soul - niezły dc mode on  :2funny: :2funny: :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej