Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War III

<< < (43/76) > >>

Val Heru:
 lol2
ccp urozmaica grę po prostu, czemu nikt tego nie widzi

Soulscream:

--- Cytat: Xarthias w Stycznia 26, 2010, 14:15:33 ---Blobem frejek warpujących pojedynczo na przeciwnika? I ginących mimo dziesięciokrotnej przewagi? ;)
Sorki, nie mogłem się powstrzymać :) chociaż podejrzewam, że nie do końca ten początek miałeś na myśli :)
Enyłej, mimo podobnego rezultatu, BoB padł przez świadome działanie i wykorzystanie błedu (?) w mechanice. Teraz zaś jest to bug, na którego gracze nie mieli raczej wpływu. Czyli zdrada vs deus ex machina ;) - nie można więc tego rozpatrywać w tych samych kategoriach.

--- Koniec cytatu ---

Nie mam nic przeciwko temu porownaniu Xarth, ale naprawde morale SA goonow, nie tych podklejonych przez pubbie korpy bylo bardzo niskie. Wkurzal nas dyrektoriat i ich decyzje. Nawet mielismy thread z poolem zeby zalozyc korp w empire tylko i wylacznie dla SA Goons. Ja osobiscie jestem bardzo zadowolony.

p.s moge do c0ven ? :V

Ian666:

--- Cytat: Soulscream w Stycznia 26, 2010, 14:21:06 ---Nie mam nic przeciwko temu porownaniu Xarth, ale naprawde morale SA goonow, nie tych podklejonych przez pubbie korpy bylo bardzo niskie. Wkurzal nas dyrektoriat i ich decyzje. Nawet mielismy thread z poolem zeby zalozyc korp w empire tylko i wylacznie dla SA Goons. Ja osobiscie jestem bardzo zadowolony.

--- Koniec cytatu ---

Taaa jasne :) Ciekawe tylko czemu wcześniej o tym nie pisałeś, oh wait damage control is on

Soulscream:

--- Cytat: Bartek w Stycznia 26, 2010, 14:25:56 ---Taaa jasne :) Ciekawe tylko czemu wcześniej o tym nie pisałeś, oh wait damage control is on

--- Koniec cytatu ---

Ja pierdole, czasami mi rece opadaja. Popros kogos o dostep do goonfleet.com i przegladnij sobie sgbs. Do epsilon sie nie dostaniesz, bo to zamknieta grupa ludzi z FYAD/BYOB i mozesz zostac tylko zaproszony. A czemu nie pisalem, bo to nie temat na forum o eve online, ktory nie dotyczy community bo to ani na polski KAOD ani na nic. W dupie mam damage control i bardzo sie ciesze z tego co sie dzieje.

gregor40:

--- Cytat: Soulscream w Stycznia 26, 2010, 14:37:50 --- W dupie mam damage control i bardzo sie ciesze z tego co sie dzieje.

--- Koniec cytatu ---

Zaraz się dowiemy ze GS specjalnie nie zapłacił za SOVa  :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej