Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Ian666:
Jest czego pozazdroscić, tona grubych kmów epicka bitka :)
Ktoś się orientuje czy te capsy provibloba były prywatne?
Julius Septimus:
Po tym co przeczytałem straciłem resztki szacunku (?) do CVA...
Ponoć mieli 160 capsów + jakieś supercapsy w systemie, ale... ... ... ... wyskoczyli nimi 30 minut przed wyjściem stacji z RF :o :o :o
Dlaczego to zrobili zapytacie! Ano dlatego, że na skutek podłego metagamingu (?!?) jakim jest szpiegostwo atakujący znali hasło do posa na którym stały capsy CVA i je bumpowali :uglystupid2:
Pozostaje mi tylko zaprosic liderów provibloba na seminarium:
"Very basic sov warfare" - za jedyny 1b isk (po starej znajomości) dowiecie się jak na kilka prostych sposobów NIE wdupić bezowocnie statków za 200b. Po przyswojeniu materiału dostaniecie skierowanie na dalsze części kursu, także u osób które kiedykolwiek były FC!
P_UNKNOW:
To by było chyba na tyle w temacie "CVA rusza do boju" na killboardzie aaa wygląda to na jakiś chory overikill! :) a miało być tak pięknie ..................
Ian666:
Wygląda na to że Provi stoi ze spuszczonymi spodniami. Stracili swoją flotę capitalową przez co stali się łatwym celem (bo się nie obronią) każdego sojuszu który chciałby trochę przestrzeni czy nawet dla jaj pozajmować jakieś stacje.
Julius Septimus:
Nikt z aktualnych space holedesów się na to raczej nie połasi, ale tacy którzy jeszcze nie mają? Czemu nie?
Ciągle nie mogę wyjść z "podziwu" nad tym jak mało gracze z CVA wiedzą na temat gdy w którą grają od tak długiego czasu :o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej