Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (67/84) > >>

Yogos:
345 graczy z -A-, 15 tytków i 18 msów. Pewnie jeszcze mieli jakiegoś tytka online żeby portal trzymać. Nieźle jak na "zdychający" sojusz.

-A- i spółka mieli licząc z KB 30+ supercapsów 100 dredów i 40 carierów + mówi się o cap flocie atlasa której na kb nie widze. Do tego dodać miażdżącą przewagę w BSach.
Provi blob nie mógł tego wygrać.

MightyBaz:

--- Cytat: Yogos w Stycznia 29, 2010, 06:38:47 ----A- i spółka mieli licząc z KB 30+ supercapsów 100 dredów i 40 carierów + mówi się o cap flocie atlasa której na kb nie widze. Do tego dodać miażdżącą przewagę w BSach.
Provi blob nie mógł tego wygrać.

--- Koniec cytatu ---

Spoko, CVA ma sporo zakurzonych capsów, wiec zaden problem - kazdy mial insurance.
Ale 1600+ w systemie to faktycznie epic fight, co by nie mówić.
Kompletnie nie rozumiem jak CVA straciło taka ilosć capsów. Coś musiało nie zagrać.
Ale, tak czy siak, Proviblob bedzie nadal walczyl. Moze to kwestia jeszcze kilku bitew i beda w koncu skuteczni, a z takimi liczbami zajebia każdego, czego im zycze z całego serca, bo na to zasługują. Trochę przypominają I.R.O.N., czyż nie?  :knuppel2:

edit: pytanie czy w koncu cva poprosi o pomoc...PL?
Przeglądalem kb, wygląda na to, że aaa miało 3x przewage we wszystkim.

Val Heru:

--- Cytat: Julius Septimus w Stycznia 29, 2010, 03:33:54 ---Po tym co przeczytałem straciłem resztki szacunku (?) do CVA...
Ponoć mieli 160 capsów + jakieś supercapsy w systemie, ale... ... ... ... wyskoczyli nimi 30 minut przed wyjściem stacji z RF :o :o :o
Dlaczego to zrobili zapytacie! Ano dlatego, że na skutek podłego metagamingu (?!?) jakim jest szpiegostwo atakujący znali hasło do posa na którym stały capsy CVA i je bumpowali :uglystupid2:

Pozostaje mi tylko zaprosic liderów provibloba na seminarium:
"Very basic sov warfare" - za jedyny 1b isk (po starej znajomości) dowiecie się jak na kilka prostych sposobów NIE wdupić bezowocnie statków za 200b. Po przyswojeniu materiału dostaniecie skierowanie na dalsze części kursu, także u osób które kiedykolwiek były FC!

--- Koniec cytatu ---
Jaki ty jesteś doskonały...

MightyBaz:

--- Cytat: Val Heru w Stycznia 29, 2010, 08:03:01 ---Jaki ty jesteś doskonały...

--- Koniec cytatu ---

cos ty, on swieci blaskiem odbitym od AAA. Nie widze tez powodu do wstydu, CVA dostało lomot od duzo liczniejszego przeciwnika. I nadal podejmuje walkę. Pisałem, że morale Provibloba ciezko jest zniszczyc - wg mnie bardzo trudny przeciwnik. Widac to po zaangazowaniu sił po stronie Catch. Inaczej skonczyla by sie walka gdyby w systemie byla podobna ilosc pilotow z kazdej ze stron.

Zsur1aM:
Wrzucenie capsow po raz drugi do systemu to byl swiadomy suicide  ;), celem byla proba zniszczenia SBU. Trudno powiedziec tak na prawde jaki procent naszych capsow zaladowal system, a nastepnie grida, bazujac na tym co wiem od moich korpowiczow, to system zaladowal sie ok 20-30% naszych cap pilotow, a to zbyt malo by plan mogl sie powiesc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej