Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (65/84) > >>

Julius Septimus:
Nie chce mi sie dwa razy pisać tego samego w innym języku wiec zacytuje sam siebie ze SCH:

--- Cytat: Julius Septimus ---I never even flown in capital ship but im sure id be better cap fleet commander than one CVA has (had?).

What the hell is the point of attacking enemy that outnumberes you few:1, and is more skilled&expirienced?

--- Cytuj ---edit: not meaning to insult CVA here, rereading it comes accross as that, it takes guts to try to stand against a force like that, and not just blueball them.
--- Koniec cytatu ---
I dont want to insult cva neither. Just their FC. Its not about guts, its about brain. This battle was lost before it even started. It was obvious to everyone who was paying attention at numbers and ships present. To everyone but CVA commander.

Most terrible FCing of the year so far. Even PL titan lost wasnt that dumb.
--- Koniec cytatu ---

Zsur1aM:
THIS IS WERE WE FIGHT!! THIS IS WERE THEY (actually WE) DIE!! a nie tam takie pisanie glupot  :2funny:

Jak dla mnie bitwa epicka, nie zaladowalem systemu :D

Loc0:
Do cierpliwych grid nalezy :D

Julius Septimus:
Naprawdę tego nie kumam :o
Wasz dowódca wiedzac choćby o połowie tego co SC wprowadziło do D-G powinien wydać tylko jeden rozkaz: "Nie wskakujemy". Szans na wygranie tej bitwy praktycznie nie było więc stację i tak powinno się spisac na straty. Jeśli kiedykolwiek to oblężenie miałoby być przerwane to ostatnie starcie było najgorszym rozwiązaniem z możliwych - przeciwnicy włożyli w to już tyle wysiłku, żeby nie odpuścić.

Zwłaszcza, że szansa na to, że AAA będzie parło dalej jest stosunkowo niewielka. Mają do zaorania od połowy do całego Querious, Gooni są praktycznie wymazani z mapy, więc istnieje spore prawdopodobieństwo, że niebawem nastąpi kilka resetów i że za kilka miesięcy AAA nie będzie znapowane z całym południem.
To dopiero dawałoby szansę na obronę, lub kontratak. Tracenie bilionów isków i resztek godności w ten sposób niczemu nie służy...

SokoleOko:
Aktualnie rozwalamy dready i carriery CVA na gejcie do FSW, spadają jak kaczki. FC specjalnie kazał nie strzelać do Aralisa, żeby patrzył jak jego flota zdycha  :diabeł:

TCU spadło, system jest unclaimed, trwa anchorowanie naszego TCU.

EDIT: Local juz spadł do 500, totalna przegrana CVA.

EDIT2:

- zadokowałem na stacji w D-G

- wg. FC Provi straciło 110+ capitali, AAA nie straciło żadnego.

Kupa KM-ów jeszcze nie spłynęła, zresztą widzę po sobie - dostałem bounty za czyjeś jajo, ale KM-a za to jajo nie mam.

Grunt, że Provi jednak stanęło do walki, za co wielki szacun.  o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej