Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
Loc0:
Hm ostatnie info na tsie? CVA wraca capsami!
Khobba:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 28, 2010, 23:24:03 ---PS. Widziałem Cięęęę z innym chlopceeeeem
--- Koniec cytatu ---
nie mogłem się oprzeć, przepraszam (zainteresowani: Tymon & Transistors)
Zsur1aM:
--- Cytat: Loc0 w Stycznia 28, 2010, 23:31:36 ---Hm ostatnie info na tsie? CVA wraca capsami!
--- Koniec cytatu ---
Bedzie fun! :2funny:
EDIT: meh, chyba nie zaladuje systemu. :-\
EDIT2: laduje juz 30min ; x
EDIT3: niestety nie zaladowalem systemu ; (
Loc0:
Nurabsal primary !! a mi sie nie laduje grid :( - local zbliza sie do 1400 laaag :(
Ps nie idzie wywalic fajterow ;/
ps2 local +1500 fajtery wywalone nadal nie chca nigdzie leciec ;/
ps3 local +1600 drony ruszyly do boju - jest nadzieja na km whoring ;d
ps4 local trzyma w okolicach 1600, lag daleki od znosnego, capsy cva pojawiaja sie niewielkimi grupkami na gridzie - wydaje mi sie ze postanowili je poswiecic w probach rozwalenia sbu. Przy takim lagu niemozliwe jest zorganizowanie czegokolwiek - ccp fail. Nie wiem czy to prawda ale ponoc provi loguje capsy ... w naszych bankach. Turkey shooting?
ps5 local +1400 i spada - ogolnie to zblobowalismy provi supercapsami i pole jest nasze. Provi sie wycofuje, kb beda dostepne jutro po dt >:D
Sir Falo:
Wskoczylismy sobie mala flota capitali Atlasowych. Poki co widze 1622 na lokalu, grid się ładuje i ładuje... Mam nadzieje, że sie załaduje w końcu i w coś strzele :) Dredzik twardy jest więc powinien troche wytrzymać:>
P.S.
Grid ładuje się już 40 minut. CVA uciekło, ktoś mówił, że w podach, ale ja dalej nic nie widze...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej