Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Providence vs AAA
MightyBaz:
server crashed, 1300ppl w systemie, w czasie walki o ihuba padł server definitywnie, strony wystawily duże siły, chyba aaa postawilo na prestiż
Straszny:
--- Cytat: Aptu w Stycznia 24, 2010, 22:34:23 ---1200 osób w systemie, wskoczyliśmy na ihuba, po 15 minutach załadował mi się grid, po 5 minutach nie reagowania statku dostałem dc, teraz czekam na zalogowanie się z powrotem.
--- Koniec cytatu ---
no prosze, to jednak sie chłopaki zebrali :) - dobrze... O0
a że CCP ssie z grą to wiem doskonale odkąd odechciało mi się grać przez ciągły brak balansu między skirmish a sov-war :) , aż przykro czytać te kolejne tygodnie jak crashe i mega-lagi zaczynają decydować o wygraniu całych wojen.
szkoda tylko że powtarzacie błedy WI, Razora, Pandemica i kolejnych, którzy postanowili "wskoczyć na huba" ;)
SokoleOko:
Zalogowałem się przed momentem, dowiosłowałem do D-G, wskoczyłem i... grida nie mogę załadować.
Val Heru:
ccp chyba próbuje doprowadzić do rozstrzygania wojen starą metodą.....wasz najlepszy wojownik przeciw naszemu, wygrany zgarnia wszystko :coolsmiley:
SokoleOko:
No dobra, już działa.
Provi przegrało, ihub w D-G w drugim RF, TCU w 9KOE zniszczone, czyli AAA osiągnęło wszystkie cele na ten wieczór.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej