Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (43/84) > >>

Totalizator:
Do nas tymczasem przeszedł Phreeze z NC, może kojarzycie  o7

SokoleOko:

--- Cytat: Scaryman w Stycznia 24, 2010, 18:35:50 ---czyli 8000-tysięczny provi-block na 300 AAA jest w stanie wystawić tylko 75 osób i nie ma żadnej floty wystarczającej do wskoczenia do systemu z 300 hostami?

--- Koniec cytatu ---

Dało się zauważyć coś innego - zero capitali ze strony przeciwnika.

Anyłej, w poniedziałek wieczorem z RF-a wychodzi stacja w D-G i jeśli tu Provi nie rzuci wszystkiego do obrony, to cały teren Paxton Federation zostanie zaorany. W fatalnej sytuacji postawi to Libertas Fidelitas, którzy żyją w dead-endzie dostępnym wyłącznie z terenu Paxtonów (czyli "Pakistańców", jak mawia AAA). Odsłonięte będzie też podbrzusze Provi.

Pytanie tylko, czy AAA wybrało się na krucjatę na zasadzie "nu pagadi!", czy ma zamiar naprawdę utrzymać sova na zdobytym terenie. To drugie oznaczałoby, że po okopaniu się na (byłym) terenie PXF (i zabezpieczeniu HED jako linka do hiseca), przyjdzie czas na posiadłości Provi w północnym Catch (Sylph Alliance i "powerblock" jednosystemowych ally z okolic A-VILQ).

Straszny:
eee nie, raczej niedźwiedź postanowił pogrozić i pokazać chłopcom-rpgowcom gdzie ich miejsce ;), zaora i zostawi imo..... no chyba że na pokaz siły wybrał całe Provi, to wtedy pozostaje głoszenie ammar-victor w lowsecu  :laugh:

Skeer:
Piękna akcja SBków GS w D-G zmasakrowała nam bsy po wskoku przez portal. Potem masa bugów, niemożność skoczenia jeszcze raz tytkiem i chyba crash noda niesamowicie uprzyjemniły mi grę dzisiaj wieczór  :)

CCP wins - przewróciło do góry nogami całość fleet battle, sovwar i stabilność EVE i są szczęśliwi.

Jrkan:
1200 osób w systemie, wskoczyliśmy na ihuba, po 15 minutach załadował mi się grid, po 5 minutach nie reagowania statku dostałem dc, teraz czekam na zalogowanie się z powrotem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej