Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (45/84) > >>

Julius Septimus:

MightyBaz:
Konflikt jeszcze się nie zakończył, bolesne jest tylko to, że wiekszość z nas miała problem z załadowaniem grida po warpie na ihuba. W moim shipie, po tym jak zobaczyłem pole walki po ok 7-8 minutach, nie chciały ani razu odpalić gunsy, próbowałem różnych trików i nic. Potem system mnie wywalil, ponownie logowałem sie ok 30min. Nie dalem rady nawet warpnać. Zadna komenda nie wchodziła. Potem znowu DC i tak w kółko. Z tego co gadalem wiekszość z nas miała te same problemy.
Ogólnie straty nie są tak bolesne bo padły głownie shipy z anti-supportu, co zresztą doskonale widać na kb aaa.
Przyznam szczerze, że tak prowadzony warfare jest irytujący.
Walczymy dalej :diabeł:

Kombat:

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 25, 2010, 09:23:16 ---Konflikt jeszcze się nie zakończył, bolesne jest tylko to, że wiekszość z nas miała problem z załadowaniem grida po warpie na ihuba. W moim shipie, po tym jak zobaczyłem pole walki po ok 7-8 minutach, nie chciały ani razu odpalić gunsy, próbowałem różnych trików i nic. Potem system mnie wywalil, ponownie logowałem sie ok 30min. Nie dalem rady nawet warpnać. Zadna komenda nie wchodziła. Potem znowu DC i tak w kółko. Z tego co gadalem wiekszość z nas miała te same problemy.
Ogólnie straty nie są tak bolesne bo padły głownie shipy z anti-supportu, co zresztą doskonale widać na kb aaa.
Przyznam szczerze, że tak prowadzony warfare jest irytujący.
Walczymy dalej :diabeł:

--- Koniec cytatu ---
Welcome to 0.0 sov warfare.

SokoleOko:
Lag męczy obie strony, więc nie może być uzasadnieniem porażki.

Przy okazji, AAA ma zamiar utrzymać przynajmniej D-G. To nie jest "wyprawa karna", to jest podbój.  :knuppel2:

Hieronim:

--- Cytat: Julius Septimus w Stycznia 25, 2010, 03:16:38 ---

--- Koniec cytatu ---
epic :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej