Eve Online > NoobGarten
Największy ship
Ellaine:
Ogólnie, jak kogoś ciągnie WH, to 100 razy lepszym pomysłem jest mielić porządne plexy C4 - C6. Lepsza kasa, lepsza zabawa.
Doom:
--- Cytuj ---Jezeli chodzi o celnosci to z jednym painterem BS'y i cruzy zjada az milo, tank raczej wystarczajacy ale nie jest cap stable. Golem ma jedna znaczaca przewage nad CNR'em - bonus do traktorow, o ile na misjach mozemy nieraz darowac sobie zbieranie loot'a i salvage'a o tyle w WH to koniecznosci. Na golemie masz traktorki na 40km, co pozwala spokojnie salvage'owac juz podczas walki i znacznie skraca czas trzepania anomali, o ile ktos nie uzywa alta do lootowania to imo golem > cnr w WH.
--- Koniec cytatu ---
W zabawie solo stabilny tank to podstawa, wiem że jak już sie zna anomalki to sleepki nie za bardzo mają czym zaskoczyć, ale zawsze można trafić na taką której jeszcze sie nie zna a wtedy hgw ile czasu bronić sie trzeba ze scramblm na dupsku
--- Cytuj ---W WH C2/C3 we wszystkich anomaliach/plexach ktore robilem sleepersy trzymaly sie w zasiegu 60km (spawnuja sie roznie, ale dosc szybko potrafia doleciec na mwd).
--- Koniec cytatu ---
I to właśnie tutaj przydaje się ten 40km tractor? :P
Wolę alta w jakimś cruzerze śmieciarce
Zsur1aM:
--- Cytat: Albi w Grudnia 18, 2009, 15:15:47 ---Ogólnie, jak kogoś ciągnie WH, to 100 razy lepszym pomysłem jest mielić porządne plexy C4 - C6. Lepsza kasa, lepsza zabawa.
--- Koniec cytatu ---
Lepsza klasa nie oznacza wiekszej kasy, na c4-c6 musisz zabrac ze soba pomocnikow, wiec caly loot idzie do podzialu, wydaje mi sie ze realnie wychodzi calkiem podobnie jak solo c3, jak dotad robilem troche c5 z 3-5 towarzyszami i wychodzilo mi gorzej niz c3 solo. Jedyna roznica to taka ze w c5/c6 oprocz anomalii znajdziesz tez dobre chmurki/paski, jak ktos lubi sie w takie rzeczy bawic, to rzeczywiscie c5/c6 obowiazkowo.
--- Cytat: Doom w Grudnia 18, 2009, 15:18:35 ---W zabawie solo stabilny tank to podstawa, wiem że jak już sie zna anomalki to sleepki nie za bardzo mają czym zaskoczyć, ale zawsze można trafić na taką której jeszcze sie nie zna a wtedy hgw ile czasu bronić sie trzeba ze scramblm na dupsku
--- Koniec cytatu ---
W kazdym wh sa bodajze 4 typy anomalii + plexy, jezeli chodzi o c3 jest tylko jedna anomalia na ktorej scrambluje jedna fretka na pierwszym spawnie i nie stanowi zadnego zagrozenia. Na plexach jest juz roznie, o ile zwaraca sie uwage na to co nam sie spawnuje, to raczej nie powinno byc wiekszych problemow.
Van Mar:
Jak już jesteśmy przy dużych..z ciekawości zapytam, jak broni sie carrier np.Archon i frachtowce? tzn. mają jakieś możliwości obrony aktywnej, czy tylko walka elektroniczna typowo defensywna lub cos takiego? Zakochałem sie we frachtowcu Providence ale świadomośc, że każdy bedzie mnie kopał bezkarnie troche dołuje:) A lepiej juz powoli się układać ze skillami po to co kto lubi nimi, iż droga długa jest:)
Goomich:
Frachtowiec się broni tak:
OMG OMG OMG gdzie ten Concord, gdzie ten... BUM.
Carriery mają trochę więcej możliwości. Po pierwsze mają sloty więc mozna im założyć moduły i rigi. więc ba górze jakieś neutralizery do wysysania capacitora z wrogich okrętów i smartbomby do rozwalania dron i małych statków, które podlecą za blisko. Po drugie kilkadziesiąt tysięcy metrów na drony, co daje z 15 fighterów i kilkaset zwykłych dron.
No i po trzecie i najważniesze: 20 innych carrierów, 50 BSów i zgraja mniejszego tałatajstwa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej