Eve Online > NoobGarten

Największy ship

<< < (7/8) > >>

Kombat:
Na frachta nie zakładasz żadnych modółów tak jak na shuttla więc jesteś totalnie bezbronny. Do tego alignujesz 3 lata a w warpie lecisz kolejnych 5.
Carriery za to jak najbardziej mają szereg opcji ofensywnych i defensywnych, ale są stworzone do kilku ściśle określonych ról w których się sprawdzają, a większość z nich wymaga obecności innych carrierów więc ta zabawka również solo nie jest (chyba że do robienia anomalii ;) )

Van Mar:
Dzieki jak nie wiem co..:) Mam przynajmniej ogląd sytuacji, jeszcze tylko szukam czegos wiecej o SmartBomb. Poza tym czytając forum mam juz kilka osób "upatrzonych" co do tego tematu więc za jakieś ponad pół roku bedę bardziej wnikliwy. marzy mi się Carrier do wsparcia floty i przepiękny Providence/Ark. Moze za ten czas bede mniej pytał. wybaczcie ale musiałe zapytać, ciekawość itd.

Yogos:
Nie przepraszaj tylko wal śmiało  ;)

Oprócz skilli kuknij też ile pi raz drzwi kosztują takie zabawki  :)

Skeer:
Po pierwsze - nie masz za co przepraszać ;p

Po drugie - do frachta i carriera czekaCię dłuuuuuuuga droga (zwłaszcza carriera). Zanim zaczniesz tego drugiego skillować, to poznaj grę lepiej, znajdź sobie fajny korp w fajnym aliansie (jeżeli chcesz mieć capitala, to siłą rzeczy musisz przynajmniej do lowseca się przeprowadzić - capitale bojowe nie mogą latać w hi secu).

Smartbomba to moduł zadający określony typ damagu w określonym promieniu wokół statku - bez konieczności lockowania. (Nie)stety jest to broń bardzo krótkiego zasięgu i na szerszą skalę korzystają z nich tylko capitale. Wielkość ich modeli statków pozwala na uzyskanie dość niezłego pola rażenia smartek :)

Poniżej masz przykład wykorzystania na tytanie w low secu:

http://www.youtube.com/watch?v=XlZ0EcsneSg#

Colonel:
Zobacz tez ile kosztują na nie wszystkie potrzebne skile
dodam tez ze lotniskowiec jest dobrym prywatnym statkiem logistycznym uzywanym na zadupiach
frachtowiec raczej w hajseku
natomiast ark / jump fracht
to tez coś do podróży po zadupiach
jego sposób przemieszczania się jest jego najlepsza obrona
nie często ludzie tracą takie statki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej