Eve Online > NoobGarten
Największy ship
naye666:
Witam, mam takowe pytanie:
Jaki WASZYM zdaniem jest największy bojowy ship, "sensowny" do latania solo? Narazie pytam o Caldaryjski.
Czy faktycznie cała zabawa do PVE kończy się na BattleShipach i ich odmianach?
Acha i mam na myśli CAŁKOWITE solo, ew. może być też z wykorzystaniem cyno-alta, w końcu to chyba 7 dni skillowania.
Cel: wormhole, C4+ solo np.
Doom:
--- Cytuj ---Jaki WASZYM zdaniem jest największy bojowy ship, "sensowny" do latania solo? Narazie pytam o Caldaryjski.
--- Koniec cytatu ---
Nightmare :D
--- Cytuj ---Czy faktycznie cała zabawa do PVE kończy się na BattleShipach i ich odmianach?
--- Koniec cytatu ---
Ja na ten przykład do pve ostatnio przedkładam comanda / tengu od bs'a, ale jak warunki pozwalają (czytaj chiolerna choinka nie ma limitu przepuszczanej masy) to wiem ze ludzie na anomalie potrafili nawet tytana zrzucić i jednym dd ją skończyć :P, cariery i matki na tych trudnych plexach to norma jak sie zdaje
--- Cytuj ---Cel: wormhole, C4+ solo np.
--- Koniec cytatu ---
Zapomnij. wszystko mniej sze od capitala zjedzą raty, jak dropniesz tam capsa to Ci raty anty hotdropa zrobią i... patrz o solo bs kawałek
Na solo to jeszcze c3 można sie bawić, na c4 moze te słabsze na x-type ficie tez jakoś przeżyjesz...
SokoleOko:
W WH cyno nie postawisz, więc capitale odpadają.
Golem, Nighthawk, Tengu czy po taniości - Drej, to chyba sprawdzone rozwiązania. :coolsmiley:
Dormio:
--- Cytat: naye666 w Grudnia 16, 2009, 13:26:05 ---Cel: wormhole, C4+ solo np.
--- Koniec cytatu ---
C4 o ile wiem jest ciężkie do solowania (nie wspominając o C5/6), a do C1-C3 BC/BS będą największe, powyżej c3 zalecany jest powszechnie gang.
W WHSach możesz używać carrierki/dready, o ile je sobie w nich wybudujesz (albo przeciśniesz przez dziurkę = mało realne, co nie oznacza, że niemożliwe jest ich tam użycie), bo jak SokoleOko napisał:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2009, 13:43:32 ---W WH cyno nie postawisz, więc capitale odpadają.
--- Koniec cytatu ---
Więc wrzucić nie wrzucisz przez cyno.
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2009, 13:43:32 ---W WH cyno nie postawisz, więc capitale odpadają.
--- Koniec cytatu ---
Cyno nie, ale low i null sekowe dziury pozwalają wrzucić capsy przez portal i jeszcze na suport jest masy, a w wh jest standardowy null sekowy ogranicznik tego co można tam smażyć a czego nie więc jak chcesz to sobie zbudujesz capitala nawet w c1
--- Cytuj ---Golem, Nighthawk, Tengu czy po taniości - Drej, to chyba sprawdzone rozwiązania. :coolsmiley:
--- Koniec cytatu ---
Fixed
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej