Eve Online > NoobGarten
Nienawidze wormholi
Rehadzio:
Hyh to o mnie mowa chyba :)
Polecam ogladanie serialu "Lost in space "
p.s gozej jest jak padnie srver a niemasz probek jzu wiecej na pokladzie a podstawowy zestaw pozostal w space :)
o/
Zsur1aM:
--- Cytat: Hastrabull w Grudnia 15, 2009, 11:34:04 ---nie moge zadnego wyjscia znalezc :) Caly czas tylko jakies ladary, radary, magneto, gravi, anomalie i ani chuchu wormholi :)
i tak, mam proby i tak zbookmarkowalem wh wyjsciowy. Kiedy chcialem wyleciec po poltorej godzinie myszkowania po systemie, juz go nie bylo i teraz szukam nowego :)
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze jak WH "konczy cykl swojego zycia".. to moze zapasc sie kiedykolwiek, wystarczy sprawdzic w info wormhole'a, a nawet nie trzeba bo po efektach rowiez mozna poznac (szybkie falowanie wokół wormhole'a. Dziurka przyjmuje taki efekt w dwoch przypadkach, gdy do zapadniecia sie WH zostalo mniej niz 4h i gdy masa wh zostala ograniczona do stnu krytycznego.
Po drugie, pdczas skanowania latwo rozpoznac czym jest dana sygnatura po samych wynikach pierwszego skana z probe'a ustawiona np. na 32au, po samych procentach : ), np. sygnatury z z wynikiem 0,50% i mniejdzym to najczesciej magneto i wysokiej klasy WH (5-6), odpowiednio WH do hi-sec najczesciej ma jakies 3%. Oczywiscie wszystko zalezy rowniez od tego jak rozmiescimy nasze probe'y (jezeli sygnatury beda na granicy, wynik bedzie niedokladny i moze troche zafalszowacz wyniki. Mimowszystko po pewnym czasie jak sie zrozumie ocb, to mozna zaoszczedzic sporo czasu i nie skanowac wszystkiego jak leci.
Morbius:
--- Cytat: Rehadzio w Grudnia 16, 2009, 11:47:22 ---Hyh to o mnie mowa chyba :)
Polecam ogladanie serialu "Lost in space "
p.s gozej jest jak padnie srver a niemasz probek jzu wiecej na pokladzie a podstawowy zestaw pozostal w space :)
o/
--- Koniec cytatu ---
miałem taką akcję kiedyś a nigdy nie wożę zapasu :buck2:
udało mi się zalogować po 4 h jak serwer wstał już sie zabieram za petycję a tu patrzę w cargo 5 szt probek O0 chyba ccp zaciąga wtedy stan sprzed zwiechy
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: [BUFU] Pticu w Grudnia 15, 2009, 20:07:54 ---Tomaszu, nie zawsze na pierwszym skanie jest unknown :) czasem i na zasiegu 4-2 au dopiero sie pokazuje
--- Koniec cytatu ---
To moze ja mam za dobre skille :P
EDIT: chyba dopiero teraz zrozumialem co chciales napisac :P tak masz racje, czasem trzeba zejsc do malego zasiegu zeby zobaczyc typ lokalizacji... ale jak juz widzisz, to robisz ignore na wiekszosc z nich, jeszcze dluuugo przed ich odnalezieniem (na 100%)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej