Eve Online > NoobGarten

Nienawidze wormholi

(1/9) > >>

Hastrabull:
Chcialem sie oficjalnie pozalic.

3 dni temu wlecialem do wormhola w high sec space i do tej pory nie moge wyleciec. skanuje i skanuje i skanuje i pierd***ca dostaje juz :)

SokoleOko:
Na WH najlepsza jest ponoć... trawa  :coolsmiley:

Kolega z korpa siedział w jakiejś piętrowej dziurze, gdy okazało się że jest CTA. Klął na korpowym, aliansowym i intelowych jednocześnie, ale pół godziny przed zbiórką wypluło go gdzieś w The Forge, po czym zasuwał przez hisec (podczas dwóch wardeców) do Catch i na CTA zdążył.

Parę dni później przyznał się, że był upalony na twardo i niczego nie pamięta z tego co się działo, musieliśmy logi z czata wydłubywać, bo nie wierzył  :2funny:

Maver:

--- Cytat: Hastrabull w Grudnia 15, 2009, 11:05:34 ---Chcialem sie oficjalnie pozalic.

3 dni temu wlecialem do wormhola w high sec space i do tej pory nie moge wyleciec. skanuje i skanuje i skanuje i pierd***ca dostaje juz :)

--- Koniec cytatu ---

tzn co? Nie mozesz znalesc zadnego wyjscia czy nie mozesz znalesc wyjscia do high?
Jak to jakas class3, to poszukaj sobie dziurki do class 2, potem bedziesz mial wyjscie do high.

magni:
zaginiony w wormholu hehehe

1. zawsze po wlocie do wh bookmarkuj dziure ktora wleciales :)
2. jesli zapomnisz o tym jest prosty sposob szybkiego jej wyskanowania (o ile masz proby ofkors), po tym jak otworzysz mape systemu do skanowania wh przez ktory wleciales bedzie przez chwile widoczny, od razu ustaw tam proby na malym zasiegu i wyskanujesz go za pierwsza proba na 100% :)

Okropniak:
heh - ja kiedyś łańcuszek 7 kolejnych WH przeleciałem zanim drzewko połączeń otworzyło się na normalną przestrzeń.
Po drodze znalazłem 4 posy, 2 zamieszkane - a dwa hak wie co - bałem się podlecieć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej