Eve Online > NoobGarten

Nienawidze wormholi

<< < (8/9) > >>

NeX:
Przynajmniej przed ostatnimi patchami miałem problem z reconnect. Za cholerę nie chciał zadziałać po zwiechach EVE  >:(

Hastrabull:
WYDOSTALEM SIE!!!! :D Co prawda gdzies na zadupiu ale udalo sie :D

naye666:

--- Cytat: [BUFU] Pticu w Grudnia 15, 2009, 23:16:02 ---po co zapas sond? jedynie na wypadek niespodziewanego dt, chociaz i po nim mozna je zreconnectowac
po skanowaniu proby zawsze wio do cargo

--- Koniec cytatu ---

A no są potrzebne, gdyż niejednokrotnie mi się zdarzyło, że sondy WYPAROWYWAŁY z cargo. a ZAWSZE ale to ZAWSZE dawałem return bo oszukiwać nie będę, nie lubię wydawać kasy :P i wirtualnej i tej prawdziwej ;P

Malag Maradan:
 O0

Chociaż szkoda, bo na prawdę chciałem zorganizować akcję poszukiwawczą w latawcach  ;D :D

Ellaine:
Kiedyś wydostawałem się z dziury ponad tydzień. Było to dość paskudne przeżycie. A tak długo dlatego że musieliśmy wyciągnąć kumpla w megasie navy który nie miał probek i nawet jak już była dziura to akurat nie było go online albo była dziura do przestrzeni zbyt niebezpiecznej żeby się takim BSem przetaczać. No i nie znaliśmy wtedy Wormholi i tylko jeden człowiek umiał skanować szybko i sprawnie - temat WH był całkiem nowy wtedy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej