Eve Online > NoobGarten

Facion warfare misje

<< < (6/9) > >>

naye666:
\o Jacob! Naye Nathaniel pozdrawia! :]

Jeżeli chodzi o caldaryjskie misje w SB, to uwierz mi Kara, że mój bomber wyskillowany był na maksa, wręcz wyspecjalizowałem sobie SBka na gallentyjskie raty [Nemesis z frakcyjnym ammo], BS puchają przed reloadem, a lv3 po 2-3 salvach max.
Misje lv4 to takie jak:
Wpadnij na gripa, w którym jest 20 ratów + 4 do ubicia ale najdalej od Ciebie, w tym czasie raty do Ciebie podlatują i walą z distruptora, wtedy Twoj zasięg ze 120km i optymalnego 64km [javeliny 110km] spada do 20 km, a na tyle bomberem nie podlecisz bo Cie już raty zjedzą, więc albo coś przyjmie na siebie całe agro byś mógł załatwić sprawę no albo kiepsko widzę Twój los...
Powiem tak:
jeżeli chcesz każdą misję w SB robić to warto mieć w Caldaryjskiej milicji alta/frienda z fast shipem który zbieże całe agro i sobie będzie leciał hen hen daleko, a Twój SB w tym czasie zacznie prać Torpami na misjach w cele :]

Dec Apilatour:
No to panowie z caldaryjskiej milicji, pozostaję wam przyjąć barwy jedynie słusznej frakcji w eve, i walczyć ku chwale Matarskiej Republiki  O0

Kara Mon:
Aktualnie brak mozliwosci wybierania rodzaju misji i lokacji az tak zle nie wplynelo na wydajnosc jak wczesniej zakladano, jak dalo sie farmic tak sie da, osob polujacych na misjonarzy jest mniej niz bylo wczesniej, wieksze okrety niz slicer czy crusader juz nawet sobie glowy nie zawracaja przeganianiem bombera z misji (bo po co warpowac kilkanascie razy na misje z ktorej koles i tak ucieknie i zaraz znowu wroci).
Wczesniej wybieralo sie przewaznie misje jakie byly najlatwiejsze do zrobienia, teraz kazdy kto chce troche na powaznie do nich podejsc ma juz info co jak gdzie kiedy i dlaczego tak a nie inaczej dziala i w zasadzie da sie wszystko zrobic

btw poprawka, moj bomber nie robi 3 misji a nie 2 , dlatego ze jedna jest nieoplacalna(dluga i malo lp), lepiej anulowc i standa stracic niz do niej sie zabierac

naye666:
Nie wiem jak tam w Twojej militii to wygląda, ale w Caldarii to misje się decline'owało nie dlatego, że słabe albo słabo płatne, tylko dlatego, że X jumpów od Agenta i to w takich rejonach jak Frarie, Heyd. ew. old man star.. no proszę Cię, tam nikogo nie ma? w nenna albo aldra. też nikogo nie ma? tam zawsze są WT'ki i chętnie Cie przechwycą jak zobaczą Beacon, no chyba, że mają otwarte plexy to się plexami ostatnio bardziej zajmują :o

A dla Moda, który ostatnio zwrócił mi uwagę,
Zwrócę się nie fajnie i krótko "ogarnij" się człowieku, bo jeżeli nie widzisz tego, że ktoś prawi jakie to misje FW są w Bomberach łatwe i proste i wprowadza przez to nowych graczy w błąd lub tych, którzy chcą rozpocząć przygodę z FW, gdy po "nerfie" nie wygląda to już tak "łatwo" to i do tego nie pozwalawypowiadać się w sposób wolny i nieobraźliwy [bo od kiedy "piszesz bzdury" lub "brednie" to obraza? To ja w takim razie pytam kto dał Ci moda człowieku?

Khobba:

--- Cytat: naye666 w Grudnia 16, 2009, 11:27:46 ---To ja w takim razie pytam kto dał Ci moda człowieku?

--- Koniec cytatu ---

:2funny:

Żeby było jasne - chodziło o Xartha...

Co do Twoich pytań - patrz punkt 12. regulaminu forum

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej