Eve Online > NoobGarten
Facion warfare misje
naye666:
--- Cytat: Khobba w Grudnia 16, 2009, 11:31:29 --- :2funny:
Żeby było jasne - chodziło o Xartha...
Co do Twoich pytań - patrz punkt 12. regulaminu forum
--- Koniec cytatu ---
Sry za offtop, ale co ma piernik do wiatraka?
Ja mówię iż Kara wprowadza ludzi w błąd, a Ty do mnie o interpretacji regulaminu.. litości
#edit: dla mnie koniec tej wymiany zdań, swoje powiedziałem
Xarthias:
--- Cytat: naye666 w Grudnia 16, 2009, 11:27:46 ---A dla Moda, który ostatnio zwrócił mi uwagę,
Zwrócę się nie fajnie i krótko "ogarnij" się człowieku, bo jeżeli nie widzisz tego, że ktoś prawi jakie to misje FW są w Bomberach łatwe i proste i wprowadza przez to nowych graczy w błąd lub tych, którzy chcą rozpocząć przygodę z FW, gdy po "nerfie" nie wygląda to już tak "łatwo" to i do tego nie pozwalawypowiadać się w sposób wolny i nieobraźliwy [bo od kiedy "piszesz bzdury" lub "brednie" to obraza? To ja w takim razie pytam kto dał Ci moda człowieku?
--- Koniec cytatu ---
Sam się "ogarnij" czy jak tam młodzież pod blokiem teraz mówi. Ostrzeżenie było po całości za zbyt agresywny ton. Zresztą dotyczy nie tylko tego posta, bo grabisz sobie od samego początku. Nie mędrkuj, nie obrażaj, trochę samokrytycyzmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
A za powyższe dochrapałeś się awansu do listy użyszkodników pod specjalną obserwacją. Następny poziom, to będzie karny jeżyk - tak jak Silvia, każdy Twój post będzie musiał zostać zaakceptowany przez moderatorów lub zostanie usunięty, jeśli tak uznają.
I proszę o powrót do tematu.
Doom:
Fajny off topic - wychodzi z niego jedno: Bomberem trzeba umieć latać - może go podlinkowac pvperom płaczącym w innym temacie?
A wracając do tematu, jeśli ludzie tłukący kasę na l4 FW od prawie pół roku już (wtedy pojawiły się pierwsze itemy na tych misjach?) robią je w bomberach to znaczy że praktyka nauczyła ich ze jest to najskuteczniejsze i najwydajniejsze rozwiązanie z dotychczas wypróbowanych (nie mówię że nie ma lepszej, ale widać nikt jeszcze tego nie odkrył), jeśli mimo nerfa robią dalej misje w ten sposób oznacza to ni mniej ni więcej że wciąż sposób pozostaje skuteczny, wolisz misje robić w statku 3 albo 4 razy droższym rób, ale nie dziw się ze mniej zarobisz w przypadku wtopy
naye666:
Bomber - Swego czasu 50 mln z fitem, no teraz z 40 mln z fitem
i.e Cerb - 120mln z fitem.
I mniejsza szansa straty bez gangu w Cerbie.
Ludzie nie robią już misji w SB w Caldarii solując, teraz robią je w grupach i wybaczcie, ale nie uwierzę, że jest inaczej bo raczej wiem o tym "lepiej"
sneer:
nie grozi mi w najblizszym czasie latanie na faction misje ale bym sobie cos o nich poczytał ....
macie jakąs stronkę o nich ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej