Eve Online > Market

WTB - stand prywatny do Caldari Navy

<< < (3/9) > >>

Oxylan:

--- Cytat: Starakopara w Listopada 02, 2009, 13:13:16 ---a da się wywindować standing ( w moim przypadku do Gallente / Mimmatar`ów ) z -5 do poziomu pozwalającego na w miarę bezpieczne poruszanie się po high-secowej przestrzeni kontrolowanej przez w/w frakcje?

--- Koniec cytatu ---

Da się,trzeba zrobic skila diplomacy z dziedziny social u mnie na lvl 4 z -5.6 do galente zmniesza do jakis -3.60

Starakopara:

--- Cytat: Oxylan w Listopada 02, 2009, 13:29:00 ---Da się,trzeba zrobic skila diplomacy z dziedziny social u mnie na lvl 4 z -5.6 do galente zmniesza do jakis -3.60

--- Koniec cytatu ---

Diplomacy mam już na lvl 3 i mimo to stand do Gallente/Mimmatar na poziomie - 5  :diabeł:

Goomich:
Skill dyplomacja pozwala na wyciągnięcie standinga z około -4,99 do około -1,99.
Jeśli się spadło poniżej -5 jest jeszcze szansa, że da się robić dla którejś z frakcji przyjaznych do nich i pośrednio podnieść.

--- Cytat: Keeno Smythe w Listopada 02, 2009, 12:59:07 ---Podnoszenie standa tagami ? Też się z chęcia dowiem jak to działa :D

--- Koniec cytatu ---

http://www.eve-wiki.net/index.php?title=Data_Center_Agents

Starakopara:

--- Cytat: Mona X w Listopada 02, 2009, 13:36:35 ---Skill dyplomacja pozwala na wyciągnięcie standinga z około -4,99 do około -1,99.
Jeśli się spadło poniżej -5 jest jeszcze szansa, że da się robić dla którejś z frakcji przyjaznych do nich i pośrednio podnieść.

--- Koniec cytatu ---

tak Mona, tyle, że ( z tego co się orientuję ) to zajmie mnóstwo czasu " ingame"  :(

edit: do obu frakcji mam na tyle ujemny stand, że nie wypali mi chyba sposób na " misje u spokrewnionej frakcji "  >:(
moze skillem criminal conectins cos wskuram?
 o7

Doom:

--- Cytat: Starakopara w Listopada 02, 2009, 13:32:12 ---Diplomacy mam już na lvl 3 i mimo to stand do Gallente/Mimmatar na poziomie - 5  :diabeł:

--- Koniec cytatu ---
to kolejny level do Ci mniej jak -5 :P
dla zainteresowanych tagami:
http://www.hb3.info/cosmos/
klik na frakcje i tabelka podpisana datacenter

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej