Eve Online > Market
WTB - stand prywatny do Caldari Navy
Oxylan:
--- Cytat: Miętowy w Listopada 02, 2009, 11:04:11 ---Witam,
chciałbym posiadać na moim alcie stand do Caldari Navy, a misji nie chce/ nie mam czasu męczyć. Alta mogę logować w szerokim zakresie godzin. Oczekiwany stand: 6,5 , wynagrodzenie do ustalenia, stand potrzebny jak najszybciej. Proszę o kontakt przez PM lub ofertę w tym wątku.
Pozdrawiam:
Miętowy
--- Koniec cytatu ---
Miętowy tu link do agentow którzy oferuja stand za tagi,ile jakie i dla jakiego agenta,wszystko opisane w tabelce a dokładniej 18 ostanich agentow w tej tabeli.
http://www.hb3.info/cosmos/caldari/cosmos_caldari.html
Wymaksowanie wysokiego standu do fakcji to dziesiątki jak nie setki misji storyline oraz stand za tagi,napisales ze mozesz logowac alta w szerokim zakresie godzin,ale wez pod uwage to ze nie kazdy moze sie logowac w odpowiadajacym Ci momencie i vice versa na dlugą mete bedzie to problematyczne,może gdyby trwalo to tydzien dwa to pol biedy ale jesli masz maly stand 0.x-2.0 to tak czy siak nawet z taka pomoca dobicie do 6+ to kilka miechów dzialania w teamie.
Ps.Domyslam sie że chcesz miec mozliwosc stawiania posów w empire,jest a przynajmniej była kiedyś możliwosc kupienia korpow ktore maja wysoki stand i mozna stawiac posy,taka przyjemnosc o ile pamietam to 100-200mil,o ile pamietam stand korpa przechodzi na ceo a nie z ceo na korpa w przypadku kiedy on zaklada korp i zaczyna zabawe z standami od zera,poszukaj na forum eve-o,jakis czas temu jeszcze oferowali taki serwis.
Pozdro
Goomich:
Najlepiej jak ktoś ze standem załozy korpa, po tygodniu korp ma już jego standy, anchoruje wieże i zmywa się.
Oxylan:
--- Cytat: Starakopara w Listopada 02, 2009, 13:32:12 ---Diplomacy mam już na lvl 3 i mimo to stand do Gallente/Mimmatar na poziomie - 5 :diabeł:
--- Koniec cytatu ---
Sprawdzalem w grze twoj stand do galente,efektywny to -6.36
U mnie wyglada to tak
Sansha Nation -8.92 lvl 4 diplo -6.66
Angel Cartel -5.87 lvl 4 diplo -3.97
Gallente -5.24 lvl 4 diplo -3.41
Nie mam niestety podobnego standu u fakcji ktore mnie nie lubia jak ty do galente zeby oszacowac czy na 100% spadnie na mniej niz -5.0 ale kto wie...
Ps.Skill Criminal connection nie wspolpracuje z diplomacy,on zaczyna dzialac w chwili kiedy twoj standing do pirackich korpow jest dodatni.
Luisa:
--- Cytat: Oxylan w Listopada 02, 2009, 14:11:58 ---Sprawdzalem w grze twoj stand do galente,efektywny to -6.36
U mnie wyglada to tak
Sansha Nation -8.92 lvl 4 diplo -6.66
Angel Cartel -5.87 lvl 4 diplo -3.97
Gallente -5.24 lvl 4 diplo -3.41
Nie mam niestety podobnego standu u fakcji ktore mnie nie lubia jak ty do galente zeby oszacowac czy na 100% spadnie na mniej niz -5.0 ale kto wie...
--- Koniec cytatu ---
http://games.chruker.dk/eve_online/eve_math.php
Wzór jest taki: Effective_Standing = Your_Standing + ((10 - Your_Standing) * (0.04 * (Connections_Skill_Level | Diplomacy_Skill_Level)))
stąd
lvl3 --
effS = -6.36 + ((10 + 6.36) * (0.04 * 3))) = 1.96 - 6.36 = -4.39
lvl4 --
effS = -6.36 + ((10 + 6.36) * (0.04 * 4))) = 2.62 - 6.36 = -3.74
Stąd z diplo na lvl 3 z takim standem -6.36 powinieneś spokojnie poruszać się po empire.
Ale patrząc na powyższe wartości może wynikać, że wzór jest trochę nieaktualny ;)
Morbius:
to jeszcze jedno pytanie,
załóżmy że do gallente mam -6 prawie ;D
czy jeśli ktoś z mojego korpa zrobił by misje z tagami a ja byłbym we flocie to stand rozkłada się tak jak normalnie czy tylko na tego co robił tą misje ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej