Eve Online > Market
WTB - stand prywatny do Caldari Navy
Xarthias:
Są agenci, którzy dają misje - przynieść im ileś tam tagów. Dają za nie jakieś grosze i podnoszą standa (całkiem mocno).
Tagi są dość drogie i trzeba mieć chyba jakiś minimalny stand, żeby dostać od pierwszego misję. W każdym razie za kilkaset baniek można sobie wywindować stand z zera do 4-5 na plusie.
Starakopara:
--- Cytat: Xarthias w Listopada 02, 2009, 13:07:58 ---Są agenci, którzy dają misje - przynieść im ileś tam tagów. Dają za nie jakieś grosze i podnoszą standa (całkiem mocno).
Tagi są dość drogie i trzeba mieć chyba jakiś minimalny stand, żeby dostać od pierwszego misję. W każdym razie za kilkaset baniek można sobie wywindować stand z zera do 4-5 na plusie.
--- Koniec cytatu ---
a da się wywindować standing ( w moim przypadku do Gallente / Mimmatar`ów ) z -5 do poziomu pozwalającego na w miarę bezpieczne poruszanie się po high-secowej przestrzeni kontrolowanej przez w/w frakcje?
Xarthias:
--- Cytat: Starakopara w Listopada 02, 2009, 13:13:16 ---a da się wywindować standing ( w moim przypadku do Gallente / Mimmatar`ów ) z -5 do poziomu pozwalającego na w miarę bezpieczne poruszanie się po high-secowej przestrzeni kontrolowanej przez w/w frakcje?
--- Koniec cytatu ---
Głowy nie dam, ale chyba nie. -2 to max co można mieć na minusie, żeby dostać misję. Przynajmniej tak mi się kojarzy, a nie mam jak teraz tego sprawdzić ingame.
Starakopara:
--- Cytat: Xarthias w Listopada 02, 2009, 13:15:10 ---Głowy nie dam, ale chyba nie. -2 to max co można mieć na minusie, żeby dostać misję. Przynajmniej tak mi się kojarzy, a nie mam jak teraz tego sprawdzić ingame.
--- Koniec cytatu ---
Xart, dzieki za info, :) a teraz z innej beczki :P, czy przy standingu -2( może skillami dociągne ) będę mógł ( w razie czego, bo trzymam się póki co przestrzeni Caldari/Amarr ) polecieć na wycieczkę do Federacji lub Republiki bez natychmistowego "spodowania" na " gejcie " ?
Miętowy:
Dziękuję za podpowiedzi, ale zależy mi na kimś kto za ISK-i będzie robił misje dla CN a ja będe siedział we flocie. Dzięki temu będę miał stand do CN, a np. nie "narażę się" na storaki i nie popsuję korpowych standów do frakcji.
Miętowy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej