Eve Online > NoobGarten
Carrier pytania
Luisa:
a te misje Archonem to w hi-cesu chcesz robić ? :D
Ja bym radziś jakiegoś Maraudera...
Pharum:
misje w hight secu sa chyba niedostepne carrierem chyba ze 04 to dla ciebie high sec :P any way misje raczej dla zabicia czasu przy okazji bo ile mozna latac z flota a takie jest podstawowe zalozenie tego okretu.
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Pharum w Października 04, 2009, 12:56:57 ---i misje lv 4 chcialbym zobaczyc poprostu jak sobie radzi wiem ze dla statku ktory z fitem t1 moze wycisnac 800k-1mil efective hp ale jednak bylo by ciekawie :)
--- Koniec cytatu ---
Z natury carrierem sie misji nie robi, raz ze to za drogi sprzet (800 baniek i wiecej) do tego jezeli wsiadasz w carriera masz juz skille na moduly t2 (no bo wybacz, t1 na carrierze to ja civilian na bsie), koszt fihgtera to okolo 20kk za sztuke. Drogi interes jak na misje ktore spokojnie mozna tankowac bsem albo maruderem.
Jak juz sie tak mocno uparles zeby carrierem robic misje to jedynie lvl5 i dodatkowo lepiej zebys mial alta z cyno-stawiarka w razie klopotow. L4 to tylko przewiduje wtope (co niektorzy piraci ktorzy znaja swoj teren wiedza gdzie jakie misje moga wystapic). Dodatkowo w low dla sond na covert opsie carrier swieci sie na pol galaktyki.
Doom:
--- Cytuj ---koszt fihgtera to okolo 20kk za sztuke.
--- Koniec cytatu ---
Akurat do robienia misji carierem to raczej prędzej wystawiłbym nim kilka sentry i mniejszych paskud niż fighterów :P
Zwłaszcza że kosztem miejsca na jednego fightera można do hangaru wziąć po kilka kompletnych setów tych dron
Maver:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Października 04, 2009, 13:31:55 ---Z natury carrierem sie misji nie robi, raz ze to za drogi sprzet (800 baniek i wiecej)
--- Koniec cytatu ---
Carier za drogi?
No nie rozsmeiszaj mnie, marauder wiecej kosztuje :)
Carierem sie nie robi bo nie jest do tego celu zrobiony. Ani to szybkie, eni efektywne... ogolnie Carier = support a nie solo mission runner.
Chcesz slolowac misje na luzie zrobi sobie porzadnego Maraudera i juz, a nie cariera na milosc boska.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej