Eve Online > NoobGarten
Carrier pytania
Alto Saotomeo:
Dla ogolnego wyjasnienia co do lotniska:
- moze przewozic ROZPAKOWANE statki (juz zafitowane, bez znaczenia) w ship cargo
- o ile zmiesci moze przewozic spakowane statki (niefitowane) w zwyklym cargo
- moze skakac jedynie po low i null przez cyno-gen albo cyno-field
- nie przewozi ludzi
- nie jest typowym dmg dealerem (raczej supportem ze wzgledu na bonusy do remote repek)
- fightery szybciej sie komus przydziela niz samemu celuje (niski scan res)
- ilosc wypuszczonych dron zalezy od skilla carrier (6 min przy skillu na 1)
- ilosc wypuszczonych dron mozemy powiekszyc przez modul Drone Control Unit wkladane w Hi Slot (1 modol - 1 dodatkowa drona)
- Carrier nie przerzuca flot
- Carrier nie otwiera tzn Jump Bridge (bo to sluzy do przerzucania flot z jednego ukladu do drogiego)
- Przy carrierze mozesz fitowac statek (nie wiem czy jest wymagana przynaleznosc do corpa lub ally)
Jak o czyms zapomnialem to dopiszcie
Fedajkin:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Września 30, 2009, 13:30:15 ---- Przy carrierze mozesz fitowac statek (nie wiem czy jest wymagana przynaleznosc do corpa lub ally)
--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiego wymogu, należy jedynie w konfiguracji carriera włączyć przyzwolenie na dostęp do hangaru.
kavar_:
--- Cytat: Laira w Września 30, 2009, 13:51:40 ---Nie ma takiego wymogu, należy jedynie w konfiguracji carriera włączyć przyzwolenie na dostęp do hangaru.
--- Koniec cytatu ---
Dla osob, w tej samej flocie.
Pharum:
Ok to teraz juz wiem wszystko co cialem wiedziec i co potrzebowalem dzieki wam wielkie mam jeszcze pytanie czy ktos ma jakies filmiki archona w akcji jak robi misje lv 4 chcialbym zobaczyc poprostu jak sobie radzi wiem ze dla statku ktory z fitem t1 moze wycisnac 800k-1mil efective hp ale jednak bylo by ciekawie :) jesli ktos moze zrobic dla mnie taki filmik bylbym zobowiazany jesli ktos niechce zeby zostal rozpowszechniony i niechce podawac linku to moze wyslac link do downloadu na moj e-mail PharumM@gmail.com Dzieki wielkie jeszcze raz za wszystki odpowiedzi i poswiecony czas.
Doom:
Prędzej znajdziesz filmik z l5 jeśli ktoś wogle przyzna się do tego że używa cariera w ten sposób :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej