Eve Online > NoobGarten

Co dalej?

<< < (3/5) > >>

Tallindel:

--- Cytat: Xarthias w Sierpnia 27, 2009, 11:59:31 ---Lol Albi  ;D
@ Tallindel
Kurde, jak Ty nie masz co robić w eve po tak krótkim czasie, to co ja mam powiedzieć? :P

--- Koniec cytatu ---
Po prostu jak sie rozpedze to nie moge sie pohamowac, ostatnio klepalem misje cala sobote i niedziele.

--- Cytat: Xarthias w Sierpnia 27, 2009, 11:59:31 ---Co do pvp, to jak możesz w miarę przyzwoicie sfitować frejkę/cruza t1 to już możesz się zacząć bawić - byle nie samemu. A strategic cruisery na razie sobie odpuść. Są beznadziejne ;)

--- Koniec cytatu ---
Trenuje strategic cruisery z mysla o misjach, maja troche nizszy dps niz BSy ale sa o wiele szybsze (pozatym nie moge juz patrzec na kobylastego Dominixa), pozatym wszystkie skile dedyowane dla strategic cruiserow maja x1 mnoznik, najwiecej trzeba spedzic na wytrenowaniu skili umozliwiajacych ich rozpaczenie. Wiec tak naprawde nic nie trace. Co do beznadziejnosci to jedyna slaba rzecza jest ich cena.

--- Cytat: Doom w Sierpnia 27, 2009, 12:06:14 ---PS
Reile to hybrydy, a hybrydy to również blastery - a te w pvp już coś znaczą ;)

--- Koniec cytatu ---
Chodzilo mi o to ze mam specjalizacje zrobione w railach a nie w blasterach. Jakos tak sobie mysle ze nie ma sensu robic PvP w statku ze slabym fitem tylko po to zeby go stracic.

Doom:

--- Cytat: LoveKebab w Sierpnia 27, 2009, 12:20:14 ---zacznij robic lvl5

--- Koniec cytatu ---
Solo to chyba tylko comandem i to caldari, wszystkie pozostałe statki cierpia na syndrom "o 3 neut towery... o gdzie mój tank" :P

Ellaine:
Carrierem :)
Misje lvl 5 to zabawa dla małych lowsecowych korporacji klepaczy. Jest to nawet sympatyczne, i te małe korpy klepackie które znam walczyły też trochę w pvp i były raczej bogate.

Yogos:
Tallindel
Masz złe podejście do PVP. Po co latać BSem jak można cepem albo diktorem ?
Kasa i skile nie są najważniejsze, liczy się refleks trzeźwość myślenia i dobra ekipa.

Jak chcesz sobie coś wyskilować to zacznij od Interceptora(Taranis Galente jest zajebisty do pvp, ares to niezły tackler) i szukaj już korporacji.

Z podejściem jeszcze wyskiluje to albo tamto i zgromadze troche isków daleko nie zajdziesz.

Tallindel:

--- Cytat: Doom w Sierpnia 27, 2009, 12:26:11 ---Solo to chyba tylko comandem i to caldari, wszystkie pozostałe statki cierpia na syndrom "o 3 neut towery... o gdzie mój tank" :P

--- Koniec cytatu ---
Myslalem o robieniu misji lvl5, w tym celu zalozylen nawet alta, ktorego szkole w logistic, ale daleka droga przedemna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej