Eve Online > NoobGarten
Co dalej?
Tallindel:
Aktualnie moja postac zajmuje sie robieniem misji lvl4, niestety z kazdym dniem to zajecie wydaje mi sie coraz bardziej nudne. Jaka mam alternatywe? Co ciekawego moge robic? Z gory dzieki za informacje.
Ellaine:
Nie. Niestety, Eve polega na robieniu misji lvl 4. Kiedyś był tryb multiplayer, ale go usunęli.
Tallindel:
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, twoj wskaznik zajebistosci podniosl sie o 3 punkty. Napisalem to w dziale NoobGarten bo uwazam sie za nooba, gram w EvE od kiku miesiecy i nie robilem nic poza misjami, czy ty od razu byles ekspertem w kazdym aspekcie tej gry?
Ptysiu:
Osobiście gdy natknąłem się na ten problem zacząłem interesować się PvP i to zajęcie nie prędko mi się znudzi :). Jeżeli nie masz jednak ochoty czynic drugiemu co tobie nie miłe, możesz dołączyć do jakiejś korporacji nie-PvP i skoncentrowac się na realizacji wspólnych celów i rozwoju korpa. Ot, moje skromne sugestie.
Na pewno nie masz ochoty pcozynić innym co tobie niemiłe? ;)
Tallindel:
Jak narazie nie czuje sie na silach, latam statkami Gallente i wiekszosc skilli z Gunnery mam w Raile ktore sa raczej slabe w PvP, przez nastepne 22 dni bede trenowal skile na strategic cruisera i chcilabym w tym czasie porobic cos innego niz misje lvl4. Kiedys na pewno wezme sie za PvP, ale na poczatek wolal bym miec mozliwosc lepszego zarobku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej