Eve Online > NoobGarten
Nowe konto ale inne pytanko
gosti:
Skilluj co uwazasz, bo zanim bys amarrow wyskillowal, to i tak juz je nerfna :P
CCP wszystko nerfi.
Luisa:
Yo!
Imho skilluj co Ci się najbardziej podoba :D Statki każdej rasy są do czegoś przydatne :D
Powodzenia!
silvia:
--- Cytat: Keeno Smythe w Sierpnia 04, 2009, 10:25:14 ---Yo!
Imho skilluj co Ci się najbardziej podoba :D Statki każdej rasy są do czegoś przydatne :D
Powodzenia!
--- Koniec cytatu ---
To, ze sa przydatne, to nieznaczy, ze jakas rasa niezrobi tego lepiej, a jak narazie wszystko wychodzi na korzysc amarrow :P
--- Cytat: gosti ---Skilluj co uwazasz, bo zanim bys amarrow wyskillowal, to i tak juz je nerfna
CCP wszystko nerfi.
--- Koniec cytatu ---
a bron cie panie boze!!
tutaj jest problem z CCP- zamiast zboostowac inne rasy w jakis sposob to nerf to jedna ktora jakos wybiega, po tym jak znerfila inne, i wyjdzie na to, ze wszystkie statki beda ch*ja warte i trzeba bedzie im HP zwiekszyc czterokrotnie :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Keeno Smythe w Sierpnia 04, 2009, 10:25:14 ---Yo!
Powodzenia!
--- Koniec cytatu ---
Oprocz Crapdari :) Skilluj Matarow, maja najfajniejszy background, i avatarki. Amarzy to zakala galaktyki, kosmiczne chwasty. Gejlente sie do niczego nie nadaja, i nosza sukienki.
Khobba:
Skilluj co chcesz, to że coś teraz jest świetne, nie znaczy, że będzie świetne wkrótce. Skilluj matarów, bo sa fajni, łowcy niewolników to zło. Gallente są fajni i nie nosza sukienek, tylko takie specjalne skórzane uprzęże (wiem, bo sam mam postać gallente). Film muzyczno-dokumentalny przedstawiający gallente w naturalnym środowisku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej