Eve Online > NoobGarten

Nowe konto ale inne pytanko

(1/9) > >>

Ihiazel:
Miałem wcześniej już do czynienia z EVE i doznałem leciutkiego szoku gdy zacząłem ponowna zabawę wczoraj. Z tropu zbiło mnie tworzenie postaci (caldari-civire-mercs) ja tu chce atrybuty ustawić i qfa nic. Dopiero w zakładce postaci attributes znalazłem opcje remap i mogę zrobić to 2 razy. A i na razie trial z steam (21 poranków, a okrojone z skilli makabrycznie ) i kurcze nie wiem które sille będą aktywne po doładowaniu a do których trzeba będzie knigi kupić. Bo na przykład learning teraz mam nieaktywny koszt 45000 wydam kaskę na to zamiast na jakiegoś fita a tu po doładowaniu będzie z automatu aktywny  to troszkę się zasmucę. I jeszcze jedno pytanko do atrybutów jak dobrze pamiętam to oprócz dopalaczy implantowych można było wyuczyć dodatkowe punkty czy coś pokręciłem ?

A i tak ogólnie to pozdro dla wszystkich.

silvia:
Wszystkie skille bedziesz musial i tak wytrenowac nawet po aktywacji konta.

Skille sa okrojone, lecz masz 100% do ilosci SP az przekroczysz 1.6mil SP.

Learningi... warto wydac te 45000 tymbardziej, ze sa to grosze. Bedziesz dzieki temu jeszcze szybciej skillowac.

-----
Owszem, dodatkowe punkty sa procz implantow i pochodza one ze skilli z dzialu 'learnings'.

Niewiem jak teraz wyglada tworzenie postaci, wiec ci niemoge pomoc z tym, iz niebylo mozliwosci zmieniania punktow w atrybutach.

Ihiazel:
Dzięki.
-------------------------------------------------------------------------------------
Chodziło mi o to że wcześniej przy zakładaniu postaci można było rozdysponować część puntów i było widać przy samym zakładaniu postaci ilość punktów jak i lvl skilli w danych dziedzinach teraz jedyne co widziałem to rasę linie krwi i przynależność społeczną. Brakuje mi wyboru np rasa linia krwi wojskowy i spec służba albo zwykły wojak.

Kara Mon:
W tej chwili znaczenie ma tylko geba jaka bedziesz pozniej ogladal, cala reszta jest prawie identyczna , moze atrybuty sie troche roznia ale remapy sa 2 na starcie wiec tez bez znaczenia

Ihiazel:
Właśnie zrobiłem drugą postać żeby sprawdzić remap dałem rade wyciągnąć intel i mem na 10 punktów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej