Eve Online > NoobGarten
Nowe konto ale inne pytanko
SokoleOko:
Ech, rasiści.
I tak każdy może latać wszystkim. I tak po roku każdy lata wszystkim. I tak skillowanie kilku ras jest zabawne i poszerza horyzonty myślowe.
Zostałem Matarem, bo podobał mi się background. Opaliłem grę, zobaczyłem matarskiego noobshipa, dzień później kupiłem Probe i uznałem, że gra ma beznadziejną grafikę. Potem zobaczyłem Catalysta i uznałem, że statki Gallente są piękne. Deskę miałem już gallentyjską (z autocannonami ofc). Poszedłem całkowicie w Gallente, zrobilem af-y tej rasy z blasterami T2, po drodze wróciłem do Typhoona na misje (bardzo trudny ship w skillowaniu - artyleria, cruise'y, drony), a tuż przed robieniem med blasterów T2 uznałem, że jednak Thorax i Demois ssą, więc wróciłem na matarskie śmiecie i jestem bardzo zadowolony z mojego Rupcia/Hurrka z fitem T2.
Za to teraz skilluję sobie Drake'a, bo potrzebuję drugiej raciary do semi-afk... czyli już będę latał trzema z czterech ras. o7
CATfrcomCheshire:
Ale ty Sokole nie jestes dobrym przykladem, bo jestes Ammatarem, ktory robi misje dla Amarrow statkami Gallente. Wlasciwie jeszcze tylko rasowy avatar wskazuje na to, jakie sa twoje prawdziwe korzenie. Nie zdziwie sie, jezeli dostane kiedys w Republic Security Service misje lvl 6 na twoja glowe, "Kill the kolaborant!" ;D Wacz jor bak, Republika nie przebacza :diabeł:
HuLiO_mech:
nie wiem skąd przekonanie o wyższości statków amarrskich nad gellentejskimi? :)
ostatnio jak sprawdzałem globalne statystki na naszym killboardzie to w pierwszej 10-tce najczęściej używanych statków był aż jeden amarrski (za to 4 gallente i 4 minmatarskie)
każda rasa ma dobre statki a poza tym, tak jak sokół napisał, cross-training nie jest taki straszny O0
Goomich:
--- Cytat: H'uLiO w Sierpnia 04, 2009, 13:58:18 ---nie wiem skąd przekonanie o wyższości statków amarrskich nad gellentejskimi? :)
--- Koniec cytatu ---
http://img141.imageshack.us/img141/6433/gallente.jpg
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpnia 04, 2009, 13:52:17 ---Nie zdziwie sie, jezeli dostane kiedys w Republic Security Service misje lvl 6 na twoja glowe, "Kill the kolaborant!" ;D Wacz jor bak, Republika nie przebacza :diabeł:
--- Koniec cytatu ---
Aż na level 6 mnie wyceniłeś? Bardzo miło z Twojej strony :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej