Eve Online > Total Noob Questions

Start - kilka pytan

<< < (11/42) > >>

Szynsz:
Witam gram dzisiaj pierwszy dzień i już mam mały problem (co chyba dziwne nie jest :P) Mianowicie chce sobie zmienić laser ale pisze mi ze nie mam odpowiedniego power load. Myśląc ze chodzi o generator idę do marketu i szukam, niestety nie tylko nie znalazłem nic pasującego na mój statek ale i nawet generatorów. Prosiłbym o pomoc.

Colonel:
moze laser ktory chcesz zalozyc potrzebuje wiecej power grida niz posiada statek...
przygladnij sie atrybutom lasera i statku

Wkradl sie maly blad (kilka za duzo literek i ciezko bylo dojsc o co chodzi Aeny

Szynsz:
Doszedłem to chodzi o power grid jak go zwiększyć??

devilsbirth:
Skillem engineering, modulami reactor control / power diagnostic / micro auxiliary power core, ale wydaje mi sie, ze lepiej zrobisz jak zobaczysz, czy nie ma na markecie laserkow wymagajacych mniej pg do fitowania, gatling pulse laser I ma najmniejsze wymagania z tego co widze.

Szynsz:
Dzięki akurat nowy statek dostałem wiec mam już większy PG a jeszcze mam dwa pytania co mogę zrobić z niepotrzebnymi przedmiotami oprócz wystawienia ich do marketu?? I drugie jak można jeszcze zdobyć statek oprócz kupna w markecie i misji??

A i pytanie bonusowe żeby nauczyć się jakiegoś nowego skilla muszę zdobyć książkę??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej