Eve Online > Total Noob Questions

Start - kilka pytan

<< < (30/42) > >>

Khobba:

--- Cytat: Kara Mon w Sierpnia 05, 2010, 23:37:06 ---Pytanie 2.

Tak oplaca sie ale lepiej zaczekaj z tym jakis czas az bedizesz wiedzial co bedziesz chcial robic i mial jakies pojecie co bedziesz chcial trenowac , remap latwo zmarnowac a pozniej troche boli czekanie na nastepny (na starcie masz 2 dostepne, poznije nie wczesniej jak rok czasu od ostatnieog uzytego remapu)

--- Koniec cytatu ---
Dodam jeszcze, że programy w rodzaju EVEMON lub EVEHQ pozwolą Ci na zaplanowanie sobie treningów na jakiś okres czasu i dobiorą optymalne atrybuty do remapa.

P3jl0:
Witam.
Powiem wam, że nie kminie tych skilli do końca. Mam tu obrazek, który przedstawia co do tej pory zrozumiałem.

Na czerwono zaznaczyłem grupe skilli, które muszę wymaksować czy coś w ten deseń.
Na zielono zaznaczyłem grupe skilli, które będę trenował by zajmować się nimi w przyszłości (praca i takie tam).

Moje pytanie brzmi. Czy muszę skillować jedną grupę? Jeśli mogę więcej to ile by było wszystko w porządku.

SokoleOko:
Robisz learning (skill, nie grupę) na III, potem podstawowe learningi na IV (te, które kosztują jakieś grosze), potem te "advanced" (które kosztują chyba po 4,5 mil za booka) na III i OK.

Z czasem podciągniesz advanced na IV, podstawowe na V.

P3jl0:
Teraz już wiem co do tego skilla lerning. A co z pozostałymi?

Doom:
A z pozostałymi jest tak że jest kilkanaście takich które nie przydadzą się chyba tylko handlowemu altowi który nigdy nie opuszcza danej stacji. Przy czym nigdy nie jest to cała grupa którą trzeba koniecznie skilować. W tym wypadku grupa (nie skill) lerning jest raczej wyjątkiem niż regułą

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej