Eve Online > Total Noob Questions

Start - kilka pytan

<< < (26/42) > >>

Dux:
Jeżeli jednak z jakiś względów oficjalnie z pomocy Unseen Academy nie chcesz korzystać, to zawsze to możesz zrobić "cichaczem"  :P
Choćby tak:
http://www.youtube.com/watch?v=J9n70FF0DQA#
Jak dobrze pamiętam to oprócz paru poradników opublikowanych na youtube masz jeszcze ich stronkę z kilkoma naprawdę fajnymi i bardzo przydatnymi poradnikami. Co prawda to nie to samo co bezpośredni kontakt ingame z doświadczonym graczem, ale i tak bardzo pomaga ;)

pilaf:
Mały problem z misją .
Od agenta dostałem Proof of Discovery Grav. (electronic passkay), a miałem zdobyć Proof of Discovery Grav. (document).
 Probe core scaner  wykrył mi cosmic Anomalies i Signature. Zwarpowałem się do c. Anomalies.
Był tam w kontenerze Proof of Discovery anomalies (dokument), a nawet ich więcej bo gdy brałem jednego zaraz pojawiał się drugi..
Co mam zrobić ?

I jeszcze jedno, podczas skanowania core czasami nie wykrywa mi c. anomalies (powiedzmy tych do questa), tylko same signature.
Dlaczego tak jest i doczego one służą ?

Skeer:
1. Z tymi Proofami musisz wrócić do agenta i kliknąć na complete mission - tak przynajmniej to wygląda w zwykłych misjach.

2. Anomalie do questa  powinne być wtedy, kiedy sam quest jest aktywny. Mogą być w innym systemie - takie info powinno być w journalu misji.

Signatures to są miejsca w przestrzeni, które trzeba wyskanować core probami. W zależności od rodzaju sygnatury, uzyskamy różne wyniki: Gravimetric (paski do kopania), Ladar (chmurki do kopania), Magnetometric (archeological site - wymagają analyzera), Radar (hacking site - wymagają codebreakera) oraz unknown, który może być albo Unstable Wormholem, albo plexem - coś jak misja, tylko bez agenta, same raty.

pilaf:
Wróciłem z tym do agenta ale nie moge ukończyć misji..

Mam na radarze signature, daje prawym i jest tylko "ignore this", jak się tam warpować ?

Shaila Er:
A wykonałeś misję? Jak dla mnie z Twojego posta wynika, że poleciałeś na anomalię a nie na misję. Zrób misję (w space prawym myszy i powinna się gdzieś pokazać się opcja warpienia na misję ), wyciągnij co ta masz wyciągnąć i zdaj wtedy misję agentowi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej