Eve Online > Total Noob Questions
Start - kilka pytan
Dormio:
Brawa za podejście. O0
Watek wyczyszczony z niepotrzebnych rozwazan - kolejne posty nie na temat beda nagradzane prezentem Aeny
pilaf:
Takie szybkie pytanie odnośnie opcji "Overview"..
Podlatuje do asteroidów, na overview ukazuje mi się do wyboru "veldspar" i jego pochodne, jednak jakbym poleciał wzdłuż tego całego łańcucha to moge napotkać też np. scordite lub plagioclase czego wcześniej nie miałem w podglądzie.
Czy za każdym razem muszę szukać nowych ród i dodawać je do overview ?
Czy np. odpalając tam opcje "all brackets view" czy jakoś tak będą one widzialne bez uprzedniego ich odnajdowania ?
Doom:
Overwiu jest definiowalne.
Nie wiem czy jest górny limit profili jakie możesz mieć, ale do pięciu z nich możesz mieć aktywnych dzięki zakładkom
Profile i zakładki tworzysz w overvu setings. (biały trójkącik przy nazwie tabelki -> over set) Co do samych konfigów w sieci istnieje kilka tutoriali jak to zrobić a także przykłady gotowych ustawień. Ze dwa poradniki stworzyli chyba nawet użytkownicy forum
Dormio:
--- Cytat: pilaf w Lutego 11, 2010, 12:52:07 --- Podlatuje do asteroidów, na overview ukazuje mi się do wyboru "veldspar" i jego pochodne, jednak jakbym poleciał wzdłuż tego całego łańcucha to moge napotkać też np. scordite lub plagioclase czego wcześniej nie miałem w podglądzie.
Czy za każdym razem muszę szukać nowych ród i dodawać je do overview ?
Czy np. odpalając tam opcje "all brackets view" czy jakoś tak będą one widzialne bez uprzedniego ich odnajdowania ?
--- Koniec cytatu ---
Overview modyfikujesz poprzez odpowiednie filtry (wspomniane przez Ciebie dodawanie), które możesz ustawić tak jak napisał Mando. Jeśli poza veldem nie masz nic innego, a masz włączone/wyłączone (zależy jak definiować) wszystkie filtry dla kamulców, to po prostu nie ma na pasku niczego poza veldem.
Aenyeweddien:
--- Cytat: Doom w Lutego 11, 2010, 12:56:33 ---Overwiu jest definiowalne.
Nie wiem czy jest górny limit profili jakie możesz mieć, ale do pięciu z nich możesz mieć aktywnych dzięki zakładkom
--- Koniec cytatu ---
Jak do tej pory sie nie spotkalam z limitem a byl okrez ze mialam ponad 10 roznych profili...
Rownoczesnie zapraszam Pilafa do Unseen Academy kwestia ustawienia overwiew jest omawiana na samym poczatku szkolenia podstawowego ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej