Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind

<< < (4/27) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Voulture w Czerwiec 04, 2009, 20:34:19 ---Goonsi to zachod a nie poludnie. Jak poludnie to albo zachodnie 0 czyli KIA albo ZAF czyli tragedia i fail masakryczny - gorzej juz trafic nie mogliscie. Albo zupelnie druga strona i wpadnicie gdzies do XxXxXXXxxxxXcostam czyli juz lepiej ale dalej tragedia.

--- Koniec cytatu ---

Widze, ze wcale nie chcesz rozkrecic flejma, ale zaraz Ci sie uda. Twoje pojecie o XxDeathxX, ZAF, KIA jest rownie dobre jak Wasza ofensywa na delve.

Voulture:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 04, 2009, 22:23:36 ---Widze, ze wcale nie chcesz rozkrecic flejma, ale zaraz Ci sie uda. Twoje pojecie o XxDeathxX, ZAF, KIA jest rownie dobre jak Wasza ofensywa na delve.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiedzialem, ze planowalismy podbic Delve. NIe pomyliles nas czasem z jakims takim duzym sojuszem, plus minus 2500 osob i zmieniajaca sie w kolko nazwa?

My chyba chcielismy podbic Esoterie ale po Twoim poscie to juz sam nie wiem ;]

Soulscream:

--- Cytat: Voulture w Czerwiec 04, 2009, 22:42:20 ---Nie wiedzialem, ze planowalismy podbic Delve. NIe pomyliles nas czasem z jakims takim duzym sojuszem, plus minus 2500 osob i zmieniajaca sie w kolko nazwa?

My chyba chcielismy podbic Esoterie ale po Twoim poscie to juz sam nie wiem ;]

--- Koniec cytatu ---

To mam rozumiec, ze nie pomagacie juz w delve nikomu i kisicie ogora w moim starym domu ?

Val Heru:
kazdy musi kiedys odpoczac od rutyny poswaru, poza tym z tego co pamietam to w wakacje chyba nigdy nie bylo wiekszych wojen, ludzie odpuszczali, pewnie we wrzesniu znowu sie zacznie

Siewca Titum:
Myślę, że trafią do jakiegoś ally z NC albo powiązanego. Jest to dosyć duży powerblock i na pewno znajdą sobie miejsce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej