Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind
Voulture:
Goonsi to zachod a nie poludnie. Jak poludnie to albo zachodnie 0 czyli KIA albo ZAF czyli tragedia i fail masakryczny - gorzej juz trafic nie mogliscie. Albo zupelnie druga strona i wpadnicie gdzies do XxXxXXXxxxxXcostam czyli juz lepiej ale dalej tragedia. Powaznie, jesli o dobre sojusze po drugiej stronie barykady chodzi to polecam sie zainteresowac okolicami Fountain.
Edit: Przyszedl mi do glowy jeszce Great Wildlands, tam chyba Cult of War dalej lata czyli awans z ironow :P
Edit: No chyba, ze zmieniaci strony z czego bym sie w sumie cieszyl, zawsze lubilem bekoczosa i ekipe z noq. Ale watpie ;P
Ps. Pozwolilem sobie scalic watki, wyglada na to, ze dotycze tych samych zdarzen. Moze siasc troche spojnosc tematu ale... ::)
Tooten:
Stawiam na Aggro albo Atlasa. Pasują do profilu.
Rabbitofdoom:
Pozyjemy zobaczymy ale nie zdziwi mnie jak predzej czy pozniej skonczy sie to wojna NC kontra reszta. Przewaga ilosciowa NC zaczyna byc lagodnie mowiac duza.
Sammani:
Jesli atlas to Terion dostanie zawal na widok splusowanego molle
Straszny:
--- Cytat: Sammani w Czerwiec 04, 2009, 21:14:12 ---Jesli atlas to Terion dostanie zawal na widok splusowanego molle
--- Koniec cytatu ---
o tym samym pomyślałem ;)
ale imo atlas dla nich 100% lepszy niż ZA czy KIA, to najgorsze co mogłoby ich spotkać. Szybciej xxx-y albo okolice Foutain. (w sumie z pupy te moje przemyślenia, kopiuje Voulta w nich ;p)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej