Eve Online > Patche i dodatki
Nowi agenci lvl 4.
Doom:
A potem rozwala im tego MS'a gang vagasów czy innego równie "mało groźnego dla takiego potwora" czegoś :P
A patent z kierowaniem się EFT jako wyznacznikiem akcji jakie podałeś powinien być karany banem jako odpowiedzią na petycję o stracie statku
Moim zdaniem winnym tego typu sytuacji jest twórca programu który nie umieścił w programie okienka które po każdym uruchomieniu wyskakuje i czerwono pisanymi wołami przypomina ze to co program pokazuje to teoretyczne wyliczenia sprawdzające się jedynie w idealnych warunkach.
No niech już będzie moja krzywda i opcja wyłączenia tego okienka, ale jakos schowana żeby pierwszy lepszy nie zrobił tego na dzień dobry
Oxylan:
Fakt ratio lp-isk strasznie spadlo na pysk,jakies 2 lata temu mozna bylo sprzedac impa +5 za 650 czy 700m,pamietam jak kumpel kupowal,faction besy byly po 900m o ile pamietam,teraz szkoda wywalic pol mil lp+100mil isk zeby sprzedac cnr za 350... ;/lepiej sobie kupic takiego za gotowke :buck2: nakupic faction ammo i jakies low impy na wlasne jc...Imo pojawily sie rigi i salvage,ludzie zaczeli latwo robic misje z (win button on) kiedys nie bylo ravkow z 3ccc cala mechanika misji byla upierdliwa,poza tym wiecej runerow,konkurencja.
Obecny system lp store jest dobry dla ludzi ktorzy na wlasna reke,malym kosztem chcą impy czy faction itemy,handel lp jest marny,ale to nie oznacza ze sie nie da zarobic,da sie ofc ale to nie to samo co kiedys.
Pozdro
Ellaine:
LP Shopy weszły razem z misjami level 5 i były tak pomyślane żeby tworzyć popyt na tagi który to popyt na tagi będzie napędzał dochodowość misji lvl 5. Wiecie jak to wygląda teraz przy ustabilizowanym od dawna rynku? Te tagi rzeczywiście są warte farmienia lvl 5?
Goomich:
Nie wiem jak to jest z l5, ale na l3 praktycznie co druga misja, to była z republic, czy federation fleet.
litestep:
Misje z tagami są na tyle ciężko by misjonarze na nie narzekali, i to nie tylko z powodu braku bounty - nie chcą obrywać po standzie do innych frakcji. Osobiście spadłem już poniżej -7.0 do galenciaków i będę musiał zrobić dyplomacje na 4 żeby u nich polatać :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej