Eve Online > Patche i dodatki
Nowi agenci lvl 4.
Doom:
Mona ale na level 3 dropuja się jakieś gówniane tagi których w lp stor nie ma bo zbyt mało znaczące albo trzeba setkami, na level 4 relatywnie mało tych misji sie trafia ( generalnie nie robię bo przeciw amarom a u nich żyję), a z tych paru które zrobiłem tez nie było potrzebnych tagów. Znaczy niby na level 5 powinny być, czy tez zna ktoś jakieś inne źródło tagów frakcji z empiere?
ivil:
Plexy FW
SokoleOko:
--- Cytat: Albi w Maj 29, 2009, 14:21:17 ---Łatwe zarabiania w highsecu nic nie daje jeśli idzie o wypełnianie lowseca mordercami. Ci "potencjalni mordercy" po prostu produkują w swoich główkach wizję, że pvp można zacząć dopiero frakcyjnie fitowanym CNRem - bo EFT mówi że on wygra z gatecamp geddonem. Potem tracą CNRa na pierwszej bramie i dochodzą do wniosku że pvp w ogóle nie ma sensu, albo że tak naprawdę, pvp można zacząć dopiero mothershipem.
--- Koniec cytatu ---
Ja właśnie szedłem drogą - robię misje, spróbuję szczęścia w PvP. Mim pierwszym ship, którym w marcu poleciałem do low, był Incursus, który z fitem kosztował dokładnie 440 tysięcy ISK. Kupiłem sobie takich 5, sfitowałem i przeznaczyłem na zmarnowanie. 2 tygodnie później latałem już Incą wartą z fitem bliżej 4kk, od dawna zapuszczam się do low cruiserem wartym kilkanaście baniek. Po przyszłym weekendzie będzie już AF, za kilka tygodni Stabber Fleet Issue (nota bene zrobiony z BPC kupionego za LP) którego cena przekroczy 150kk.
Wszystko to możliwe dzięki konsekwentnemu farmieniu misji L4 :angel:
Rabbitofdoom:
Chyba wiekszosc Chmiery sie tak zaopatruje w statki do pvp i odrabia ssa.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej