Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Tutorial (czyli pierwsze kroki w grze, koniecznie przeczytaj!)
AmRoZ:
acha uff :) nie bo już myślałem że coś przeoczyłem lub źle coś zrobiłem ale jeśli tak to super właśnie kończę 4-tą misję military :P więc bawię się dalej ... dzięki za info ;)
zacier:
Witam
Mam taki problem nie zdąrzylem kupic plexa i mam zablokowane konto. Czy taka karta pre paid rozwiąrze mój problem? : http://allegro.pl/item917585433_eve_online_gtc_prepaid_60_dni_timecard_automat_24h.html
Proszę o info bo jestem w kropce:)
Doom:
Rozwiąże
Zgudi:
Witam gorąco graczy. Mam pytanie i bardzo proszę o jakąś odpowiedź. Rozpoczynam wykonywanie misji: "Misja 3: Of Interest". A mianowicie muszę z powrotem polecieć do "Damsel Wreckage". I nie potrafię ponownie odnaleźć tego miejsca. Jestem w słonecznym systemie MANARQ i mam włączone w overview opcje "Large Collidable Object" & (...)Structures & (...)Ships & Wreckage. Wcześniej przypadkiem po godzinie poszukiwań pojawiło mi się na overview. Lecz teraz nie potrafię odnaleźć. Proszę o pomoc, gdyż zależy mi bardzo na ukończeniu tych misji. ::) :-[
Dodam, że podzieliłem owerviev na kilka zakładek, jedne do pvp, inne do misji..., zrobiłem to przy okazji prób odnalezienia Damlsel Wreckage
AreQ:
Na takie okazje zrobiłem sobie proste ustawienie do overwiew - wystarczy je załadować na chwilę by później załadować poprzednie - zawierające WSZYSTKO. Znajdujesz czego szukasz, lecisz, ładujesz poprzednie ustawienie (bo szkoda na to nawet 1 zakładkę marnować).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej