Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Tutorial (czyli pierwsze kroki w grze, koniecznie przeczytaj!)

<< < (6/8) > >>

Zgudi:
Ja wcześniej założyłem osobną zakładkę w której w owerviev settings zaznaczyłem tylko elementy potrzebne do odnalezienia celu misji, j.w. , i osobno, w której było zaznaczone wszystko. Jednak niczego nie wyświetla mi na owerview, co mogło by być celem misji, oblatałem co się dało, mogę dać screen nawet jak to wygląda. Dodam że jestem przygotowany do wykonywania tych misji, gdyż wcześniej wykonałem u innych tutorial-agentów kilka serii. Proszę o pomoc

Goomich:
Bookmarka do miejsca gdzie się znajdue ten wrak, powinieneś mieć w People & Places.

Zgudi:
Dzięki Mona x

W People & Places były koordynaty, chodź zupełnie pod inna nazwą, dlatego nie odnalazłem :D

DECKARD CAIN:
Skonczyłem właśnie misje tutoriala 5x10 i mam kilka pytan

1. nie mam w adres booku tego adresu o którym mowa wyżej tzn te 50 misji wprowadzających, coś popsułem czy w miedzyczasie zaszły jakieś zmiany?
2. Może to zabrzmieć głupio ale nie wiem co z sobą począć. wacham się pomiędzy gurnictwem, produkcją, bawieniem się w planetologie a PvP ale raczej jako headhunter niż pirat. I tu się zaczyna mój problem, mianowicie Nie wiem dla kogo zacząć wykonywać zadania, w agent finder jest mnustwo agentów z różnych dziedzin i ich poziomy. Mógłby ktoś krótko opisać mniej wiecej które zadania wykonywać? i czy warto robić zadania dla agentów Lvl 1?

Doom:

--- Cytuj ---1. nie mam w adres booku tego adresu o którym mowa wyżej tzn te 50 misji wprowadzających, coś popsułem czy w miedzyczasie zaszły jakieś zmiany?
--- Koniec cytatu ---
Sister Alitura
Arnon system
Jeśli nic nie zmieniali to powinieneś mieć w swoich mailach, mail od tej pani z zaproszeniem na te misje. Jak nie masz po prostu poleć tam i do niej zagadaj

--- Cytuj ---2. Może to zabrzmieć głupio ale nie wiem co z sobą począć. wacham się pomiędzy gurnictwem, produkcją, bawieniem się w planetologie a PvP ale raczej jako headhunter niż pirat. I tu się zaczyna mój problem, mianowicie Nie wiem dla kogo zacząć wykonywać zadania, w agent finder jest mnustwo agentów z różnych dziedzin i ich poziomy. Mógłby ktoś krótko opisać mniej wiecej które zadania wykonywać? i czy warto robić zadania dla agentów Lvl 1?
--- Koniec cytatu ---
Dziwna skala wachań w wyborze kariery. Idź do UA, poznaj szerzej te zagadnienia na szkoeniach, ułatwi to wybór. Misje l1 nie są opłacalne (iski), ale robisz na nich stand potrzebny aby agenci l2 zechcieli z tobą gadać, u l2 i l1 potem mozesz zbierać stand do agentów l3 i tak dalej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej