Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Tutorial (czyli pierwsze kroki w grze, koniecznie przeczytaj!)
Doom:
Akurat jeśli dobrze kojarzę misję to trzeba wyciągnąć sprzęt z wraku który już jest na misji jak się na nią wlatuje -> może zniknąć i to chyba nawet bez wlatywania na nią
zacier:
Dzięki wielkie za pomoc i za szybką reakcję:)
Jeśli chodzi o produkcje to nadal mam problem. Powiedzcie co robie źle. Wiązałem bluepreenta oraz pierwiastek, kóry był potrzebny zaznaczyłem lab w pozycji instalactions widac na liste zlecenie kasa wpłacona i nic sie nie dzieje. Zaznaczam ze jak to robiłem wsztskie laby były zajete zaznaczyłem jedno z nich wtedy i pojawiło sie info ze to bedzie kosztowac jakas kwote zanzaczyłem ze sie zgadzam i na liscie instalactions pojawiło sie moje zleceniei. I to wszysto filtrowałem dane wybierajac stacje hangar itd i jam zanzaczam instalacje klikam get job to pojawia mi sie info ze nie mam zadnego blueprinta, pewnie popełniam jaki trywialny bład ale juz nanparwde nie wiem. @ dni do konca misji tutorialowej mi zostało :)... Pomózcie
Doom:
Jeśli dobrze zrozumiałem co napisałeś to nastawiłeś job, który jest aktualnie w kolejce. BPO jest w użyciu co oznacza że odzyskasz go dopiero jak job zostanie zrobiony a ty klikniesz opcję deliver. Jeśli było to BPC to odzyskasz je tylko w wypadku w którym nie zużyłeś jeszcze wszystkich możliwych cykli produkcyjnych
AmRoZ:
może to głupie pytanie ale jak rozpocząłem turiala przeszedłem ten pierwszy etap to teraz doszedłem do momentu gdzie wyświetliło się okno CAREER ADVANCEMENT gdzie jest 5 agentów z różnych dziedzin typu military, industry,exploratation etc ... a tutaj mowa byłą o tych EPIC MISSION i teraz nie wiem o co chodzi ;/ czy dobrze ze zaczynam misje u agenta military a jeśli źle to jak wrócić to tych misji epic ? ehhh te początki :)
NeX:
Tych pięciu to agenci tutorialowi z grupy event. Czyli właśnie sedno całego tutoriala. Wcześniej było ich tylko trzech. Teraz doszedł samouczek eksploracji i zaawansowanej walki. Absolutny obowiązek do wykonania.
Ich misje nie są tutaj opisane, bo na razie zabrakło mi czasu i cierpliwości, aby drugi raz bawić się trialem i uczciwie napisać jak to wygląda z punktu widzenia kilkudniowej postaci. Zapewniam jednak, że są w porównaniu do Epica bardzo proste i przydatne w poznawaniu podstaw EVE :)
Po skończeniu misji dla któregokolwiek z tych agentów dostaniemy namiar na Epica, ale radzę najpierw zrobić więcej tutoriali. 1-2 dniową postacią może być ciężko zakończyć ostatnie misje Epic Arc. Potrzeba do tego albo już podskilowanej fregaty (lev 4 i small gunów/rakiet na podobnym poziomie z dodatkowymi skilami do dps), albo cruza. Czyli postaci w okolicy 10 - 14 dni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej