Eve Online > NoobGarten
Misje lvl 4 matarskimi bs'ami
Straszny:
ktoś kiedyś powiedział ze passive tankiem nie da sie robić misji L4, a ze uparty jestem to sprawdziłem sobie altem
Taki Syfon shieldowy robi L4q20 (no z 5 dałem rade psychicznie) z palcem w nosie, fakt ze Typhoon na reperce i hardach również robił je bez problemu nie oznaczał wcale ze shield-passive nie da rady:
silverrobert:
--- Cytat: Scaryman w Kwietnia 01, 2009, 11:25:29 ---Madre slowa, ale ...
--- Koniec cytatu ---
Problem jest taki, ze ten fit nie jest uniwersalny. O ile z Angelami i Mercsami dasz rade, tak za Guristasami bedziesz sie uganial. Ten AB faktycznie zwieksza troche speeda, ale goniac takiego Rachena Mysune w Vengeance l4 naklniesz sie co niemiara.
rimen:
dzięki, w sumie zróżnicowanie ogromne, ale zanim zdobędę mamone na rigi to chyba osiwieje :), a tak naprawdę autocannony to po to, że warpuje mnie na close, a jak wcześniej miałem torpedy to i owszem leciały, ale już nie wybuchały (nawet na range <9 km) czyli coś dziwnego się z nimi porobiło.
A pytanie drugie. JAK pozbyć się scramblujących shipów jak to w tym gąszczu celów na overview ledwo widać a w przestrzeni zobić lock target graniczy z cudem. Przez to, że nie mogłem namierzyć tego draństwa to już straciłem dwa Tempesty (2x130mln :'().
Straszny:
sposoby ingame:
1. stasis webifier
2. target painter
3. drony light albo med (ale te drugie tylko t2)
sposoby mniej ingame - jak widzisz ze bedzie naprawde krucho:
ctrl+q z włączonymi resistami i reperaczką - i statek po 30 sekundach od wyjścia z gry zniknie z pola walki misji, ignorując wszelkie disrupty, scramble itd.
Pol Kent:
W ogóle Matarzy nie mają porządnego BSa do lvl 4. W ogóle mają te BSy jakieś takie.....
Amarzy mają Navy Apoca
Caldari Navy Ravena
Gallenta Navy Megasa
Matarzy niby tego Fleet Tempesta.....
Ale coś cieko on wypada w tym porównaniu. Przydałyby się małe poprawki w Artylerii, np. większy magazynek czy mniejszy ROF. To jaki magazynek mają Arty 1400 to śmiech. 1200 zresztą niewiele lepiej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej