Eve Online > NoobGarten

Misje lvl 4 matarskimi bs'ami

<< < (3/8) > >>

Doom:
Porządny BS do misji wedle założeń CCP to Marudery. Factiony to mają być mordercy nie koniecznie na npc

->Bruthuszior
a) sortuj overviu po odległości tak żeby na górze były te najbliższe cele (nie spotkałem misji w której cwaniaczki z warp disrupami latały dalej niż 10km ode mnie)
b) na misje zrób sobie zakładkę overviu na której będą np tylko npc, bramy i stacje (2 ostatnie do wygodnego szybkiego warp out)

Voulture:
Ile kosztuja purgery t2 ktore zalozyles na phoona? Bez urazy, ale generalnie tragedia Scary ;)

Xarthias:
Taki april fools :P
Chociaż na purgerach t1 da się wyciągnąć ponad 500 unidefa :P
A ja nie mam wymaksowanych skilli na shielda :P

Straszny:

--- Cytat: Voulture w Kwietnia 01, 2009, 12:40:33 ---Ile kosztuja purgery t2 ktore zalozyles na phoona? Bez urazy, ale generalnie tragedia Scary ;)

--- Koniec cytatu ---

ty - straciłes kiedys ship na misjach??? przecież to jest inwestycja zwracająca sie niesamowicie szybko, już bez jaj... moze T1 mam fitować zeby nie urazić tych co mają mały wallet.

rigi T2 mam na slepkach rattujacych na mainie i na bsach alta, czasem nawet na Vagabondy wkladam T2 rigi, tak samo jak klony "bezpieczne" mają impy +5% wszelakie. A main bojowy lata po Delve w halo.

gramy tak długo ze chyba nie jest to problem. Na pewno nie kasy żaden.
Więc generalnie nie rozumiem o co Ci chodzi, tym bardziej ze nie pokazałem tutaj itemków na których ja latam zarabiając - invu frakcyjne ofc (choć czesciej lata misjonarz na 3 LSE i 2 PDU)

Voulture:
Wybacz, ze nie rowinalem dla mnie oczywistej mysli.

"... Ergo, wsadzanie kupy kasy by dostac fit z tankiem perma na 460dps bez zadnych dmg modow jest tragicznym posunieciem. Za ta sama cene mamy faction tank na armorze tankujacy wiele wiecej i zmiescimy dmg mody. Czytaj: Zysk."

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej