Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Ranking Sojuszy, Opinie/Informacje
Totalizator:
a, dobra, łyknę
Against ALL Authorities: złe ruskie, w chwili obecnej mają dylemat czy bardziej im się opłaca atakować na wschód czy na zachód
Apotheosis of Virtue: ???
KenZoku: zbyt elitarni na wydokowywanie sie
BeachBoys: Barbie
C0ven: gratuluję esoterii, bodaj jedyny polski sojusz który jako tako daje radę w 0.0
Curatores Veritatis: Roleplayerzy, umieją grać, ich region broni się swoją kompletną bezwartościowością finansową
Foundati0n: żyją w great wildlands, bawią się w nrds więc wątpię czy kiedyś będą trzymać 0.0 space
Goonswarm: Kosmiczne Zło
Imperial Republic of the North: bob stłukł ich strasznie teraz robią cholera wie co
Jovian Enterprises: ???, chyba Cascador w tym jest
Kingdom of Redemption: ???
Morsus Mihi: Mają dużo capsów, dotychczas było gorzej z używaniem ich ale w delve sobie radzą.
Pandemic Legion: prawie goonswarm z tym że umieją grać
Sempiternus: taki polski miniatlas
Southern Cross Alliance: Barbie
The Unseen Company: tu kieruję nubków którzy z angielskim na polishu są na bakier zgodnie z zasadą że wszystko byle nie misje
Triumvirate: papierowy tygrys obecnie w stanie drgawek pośmiertnych
MightyBaz:
Against ALL Authorities: gadaja po rusku na lokalu, nie boja się wdupić całej floty. Ale jest tam sporo carebearow...
Apotheosis of Virtue: no data.
Band of Brothers: wiecej mitów niż faktów, likwidacja nazwy spowodowała zamknięcie pewnej epoki w EvE.
BeachBoys: fatalny PR, powinni dołaczyć do Coven...wtedy pewnie caly ally stałby sie niebezpiecznym graczem w EvE, a tak kazdy sobie rzepke skrobie
C0ven: duzy szacunek dla pink bunnies, ze pomimo permentnego rusha polskiego community, zaryzykowali i stworzyli 2gi w historii eve polski alliance. To, że nadal sa i rosną w siłe swiadczy o tym, że mozna namieszac bedac w eurozone.
Curatores Veritatis: jeden ostatni z wielkich, ktory przetrwał od poczatku istnienia eve. Niedoceniany powerblock o bardzo wysokim morale. Bardzo ciezki przeciwnik dla kazdego. mało kto wie, ze sa w stanie rownoczesnie wystawic 3-4 duze floty po 100-200ppl
Foundati0n: no data.
Goonswarm: najbarwniejszy ally w eve, dosc egzotyczne zarzadzanie, wysokie morale.
Imperial Republic of the North: jeden z nielicznych, ktory pewnie przetrwa niejedno. Bardzo wysokie morale, mozna powiedziec ze uwazaja sie za elite.
Jovian Enterprises: no data.
Kingdom of Redemption: jakies pozostalosci po Lotka Voltera
Morsus Mihi: brak chraryzmatycznego leadera, i beda niebezpieczni. Na razie dostaja wszedzie w dupe i nie wiedza co robic dalej.
Pandemic Legion: w sumie nowe ally, ale poskladane z doswiadczonych graczy. Spojna polityka i duza dyscyplina. Musza miec caly czas cele inaczej spadnie zainteresowanie.
Sempiternus: no data
Southern Cross Alliance: na okraglo kampia low secki. Widac, ze brak im wizji co maja robic. bardziej to pasuje do corpa niz alliancu.
Stain Empire: no data
The Unseen Company: szacun dla xartha, choc pewnie malo kto pamieta, ze Dormio z Shocky Ind robil to samo wiele lat temu.
Triumvirate: bez pomysłu, pewnie ktoś ich wchlonie.
Skwiercpur:
wilku najlepszy :):)
misao:
Against ALL Authorities: AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! o7 :knuppel2: :kapitan: :chainsaw: :minigun: :rocket: :kij: :sparta:
Apotheosis of Virtue: dunno
Band of Brothers: We are the bob,resistance is annoying, we will add this regon to the blues space
BeachBoys: wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.... nanowhores:P,
C0ven: T***PE CHU***E NAPIER****ALAC!!!!!!!!!, jakby nie kira i kilka osob bylo by fajne ally
Curatores Veritatis: nerds,
Foundati0n:mr0ar nerds
Goonswarm: :Spamik: :Spamik: :Spamik: :Spamik: :Spamik: :Spamik: :Spamik: :Spamik: :Ban:
Imperial Republic of the North: byli duzi sa mali. to ze wciaz sa jest pewnym osiagniecie... prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie jak to mowia
Jovian Enterprises: Joe?
Kingdom of Redemption: kojerzy mi mi sie z KORem <_<
Morsus Mihi: NC
Pandemic Legion: Pathetic LAGion, moze cos umieja, ale spam na lcalu i ego nie wywoja pozytywnych uczuc
Sempiternus: *bzzzz* *bzyyyy* mining laserki
Southern Cross Alliance: GBC, ostatnio nawet aktywni
The Unseen Company:see no evil <_<, gratki dla tych co ich zkola
Triumvirate: Zjawia sie i znika, sliczny taki mister of amerika....
Xarthias:
Co prawda moja znajomość najnowszej polityki Eve jest dość mierna, ale i tak sobie posta nabiję.
Against ALL Authorities: Ruskie? Loc0 tam siedzi i chleją paliwo rakietowe
Apotheosis of Virtue: ???
Band of Brothers: arogancka banda, ale mam (miałem?) tam paru kumpli
BeachBoys: siedzi u nich jeden korp i trochę luzem ludzi po akademii, więc nie mogą być tacy źli, żeby jeszcze nie pyszczyli mi tak na forum
C0ven: tu z kolei siedzą dwa korpy po akademii i trochę ludzi luzem, ale ostatnio się coś wypięli na nas :(
Curatores Veritatis: Not Red - Die Sucker, za dużo modlenia i hipokryzji, żeby ich lubić. No i jeszcze ten Baz... ;)
Foundati0n: chłopaki po akademii mieli tam iść, ale było nudno, to ich sklepali i polecieli do GBT
Goonswarm: za czasów syndicate - easy killmails, teraz - nie wiem, ale pyszczą na forum zupełnie jak BuFu
Imperial Republic of the North: ktoś na forum jest od nich, ale ogólnie to ???
Jovian Enterprises: ???
Kingdom of Redemption: ???
Morsus Mihi: pyszczą na forum
Pandemic Legion: ???
Sempiternus: podkradali ludzi akademii, więc ich nie lubiłem, a tak poza tym to ???
Southern Cross Alliance: kiedyś ich chyba biłem, mam tam kumpla
Stain Empire: kiedys się z nimi biłem, potem z nimi latałem, ogólnie brak zdania
The Unseen Company: to My, działamy i trwamy (thx Hlokk, Greg, Zlloty i eXe), mimo, że się wszyscy na nas wypięli. Wygramy Eve. ;)
Triumvirate: z nimi to tylko Archen mi się kojarzy i mocno propagandowy PR, który uprawiał na Centrali ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej