Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (8/40) > >>

LoveKebab:

--- Cytat: Rogoo w Luty 21, 2009, 04:51:58 ---Rzecz w tym, ze podales zle liczby oraz nie wspomniales, ze mieliscie na poczatku spora przewage nad Ironem.

--- Koniec cytatu ---
pokaz mi gdzie mielismy przewage, w ktorym momencie, jak sie ona przejawiala - pomijajac fakt ze mamy lepszych FC i tylko to ^^

ten link do NC kb jest tak smutny ze nawet go nie kopiowalem :D - nie ma dread loss'a, straciliscie przeszlo 100 statkow(glownie BSy) a tam ledwo 30 wklejone i to jakies wybiorcze... dla mnie licza sie liczby, jak dla calego TRI
blob = macie 2x+ wiecej niz my (a to jak skaczecie to juz nie nasza wina)

Trefnis:
Witam
moj pierwszy post na centrali :)

osobiscie ominela mnie zabawa bo cora poszla spac za pozno i juz sie do h-pa nie dostalem
ale z tego co wiem nie mozna mowic ze tri wybilo iron bo bylo ich wiecej
wn ladnie "zmusili" iron albo do walki sniperami na close ze swoimi rr albo do wskoczenia na sily tri.

pamietam cos podobnego kiedys tri zrobilo ze smashem chyba, albo walka z przewaga bsow albo byc zmiazdzonym przez capsy :)

co do cva pamietam ze mialo byc for fun only (ale tak nam szeregowcom mowiono, czy byly jakies powazne plany to sie nigdy nie dowiemy, ale szczerze watpie)

Terion:
Widze Kebab przejal funkcje Archena na forum. Oficer od propagandy - gratz za fajny stolek.

Wiesz ja moge skombinowac kb z analiza walki gdzie 3 osoby rozklepia 20 innych, pomine tylko fakt, ze te 290 osob wskakiwalo pojedynczo lub dwojkami. Wynik bedzie zdecydowanie bardziej imponujacy.

KB nie odzwierciedla calej sytuacji - sklapaliscie IRONa majac przewage. Nastepnie gdy ja starciliscie spieprzyliscie ponoszac straty - takie fakty.

Teraz wnioski :
- nabiliscie wiecej killi i wykorzystali bledy FC IRONa
- nabiliscie te kille dzieki przewadze liczebnej i hm taktycznej (bronic sie zawsze latwiej niz atakowac, to atakujacy ponosi wieksze straty, chyab ze w 1 chwili nakryje przeciwnika kapeluszem).

Wilk:

--- Cytat: Terion w Luty 21, 2009, 14:06:42 ---- nabiliscie te kille dzieki przewadze liczebnej i hm taktycznej

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, dzięki przewadze taktycznej, bo doprowadzili do tego, że walczyli z Waszymi podzielonymi siłami. Technicznie było Was więcej, ale nie potrafiliście tego wykorzystać. Co innego gdy silniejsza flota łapie słabszą a co innego gdy ta teoretycznie słabsza flota wymanewruje silniejszą i schrupie jej kawałek. Trudno tu zarzucać, że walka została podjęta, bo przeciwnik był mniej liczebny. Po prostu stworzyli okazję i ją wykorzystali.

LoveKebab:
nastepnym razem bedziemy warpowac sie pojedynczo cobyscie mieli szanse :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej