Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[dyskusja] TRI is back !

<< < (9/40) > >>

Loc0:

--- Cytat: Terion w Luty 21, 2009, 14:06:42 ---Widze Kebab przejal funkcje Archena na forum. Oficer od propagandy - gratz za fajny stolek.

--- Koniec cytatu ---
Gheh a ty jaka funkcje na forum masz?
Napisz cos konstruktywnego plz bo atm masz jedynie pretensje, ze tri sie nie dalo zblobowac. Jak znobiliscie i dostaliscie wklepy od mniejszego gangu to czyja to wina?

Terion:
A gdzie ja mam jakies pretensje ? Mnie tam nawet nie bylo wiec patrze na to z boku.

Kebab twierdzi, ze podejmuje walke z przewazajacymi silami i dzieki temu sa fajni. Fakty natomiast pokazuja, ze podejmuja walke tylko jak maja przewage, pokazaly sie na polu walki dodatkowe sily to nogi za pas.

Ot prosta sprawa niezgrania ataku w czasie - nie widze tu geniuszu tri tylko bledy w koordynacji kilku flot. Latwiej skoordynowac 2 floty (TRI + WN) w 1 meijscu gdzie ma nastapic atak. Niz kilka flot ruszajacych z roznych miejsc (choc mozna bylo to lepiej dograc bez dwoch zdan ktos spieprzyl i tyle).

Wilk - to nie TRI czy WN doprowadzilo do podzielenia sil tylko samo NC sie podzielilo. Jakby WN wskoczylo do calej zgromadzonej w 1 miejscu floty probujac ich rodzielic to zostalo by rozstrzelane szybciej niz ich fc by pomyslal "o kurwa ale fail".

Hmm jaka funkcje mam na forum - niech bedzie glos rozsadku i prawdy  >:D

Rogoo:

--- Cytat: LoveKebab w Luty 21, 2009, 12:53:03 ---pokaz mi gdzie mielismy przewage, w ktorym momencie, jak sie ona przejawiala - pomijajac fakt ze mamy lepszych FC i tylko to ^^

ten link do NC kb jest tak smutny ze nawet go nie kopiowalem :D - nie ma dread loss'a, straciliscie przeszlo 100 statkow(glownie BSy) a tam ledwo 30 wklejone i to jakies wybiorcze... dla mnie licza sie liczby, jak dla calego TRI
blob = macie 2x+ wiecej niz my (a to jak skaczecie to juz nie nasza wina)

--- Koniec cytatu ---

No linka do killboardu NC wkleilem po to aby uzmyslowic Ci jak smutne jest wklejanie linkow do killboardow z nieprawdziwym opisem sytuacji.

Z linka ktorego podalem, wynika bowiem ze bylo nas ponad 300, was tylko 30. I ze NC odnioslo wielki triumf. Tak bowiem moglaby pomyslec postronna osoba.

A prawda jest taka, ze najpierw wy zblobowaliscie Irona, a potem my zblobowalismy was, i nigdy nie walczyliscie z 300 pilotami na raz. :o Ogolnie wyglada na to, ze obie stronny osiagnely zalozone cele: wy postawiliscie szpilke aby pew pew do was przyszlo, my zniszczylismy ta szpilke bo taki byl cel tego opa. To cudowny dzien byl, skoro wszyscy sie dobrze bawili i dodatkowo osiagneli jeszcze zalozone cele ;)

Zreszta KochuKebabu, nie spodziewalem sie po kims z Tri obiektywnego opisu sytuacji. Koniecznie musialo byc cos a'la "14tu dzielnych wojownikow TRI spuscilo lomot 1342 malpom z polnocy" :D Pisze to tak raczej dla postronnych, a nie po to zeby Cie do czegos przekonac ;)

acaste:
i znowu mi post wycieli ....

zal

LoveKebab:

--- Cytat: Rogoo w Luty 21, 2009, 18:51:10 ---No linka do killboardu NC wkleilem po to aby uzmyslowic Ci jak smutne jest wklejanie linkow do killboardow z nieprawdziwym opisem sytuacji.

--- Koniec cytatu ---

Bo opis ~130 tri+wn vs ~350 NC jest mniej dokladny niz podany przez ciebie link 35 tri vs 337 nc. Gratz. Jesli tak twierdzisz, oznacza to, ze KB NC jest cholernie niedokladny i nie postujecie lossow. Daj passa to uzupelnie go o pozostale 100 lossow NC.

--- Cytuj ---Z linka ktorego podalem, wynika bowiem ze bylo nas ponad 300, was tylko 30. I ze NC odnioslo wielki triumf. Tak bowiem moglaby pomyslec postronna osoba.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego dostales dokladniejszego linka. Wiem, ze moglbym linkowac killboard personalny (np. swoj) i zobaczylbym ze wysolowalem okolo 50 osob.

--- Cytuj ---A prawda jest taka, ze najpierw wy zblobowaliscie Irona, a potem my zblobowalismy was, i nigdy nie walczyliscie z 300 pilotami na raz. :o

--- Koniec cytatu ---

To znaczy ze nie umiecie koordynowac flot. Nie moj problem, ze wasi FC sa beznadziejni. Fakt jest taki, ze w zasiegu bylo 350+ osob z NC i 130 tri+wn.

--- Cytuj ---Zreszta KochuKebabu, nie spodziewalem sie po kims z Tri obiektywnego opisu sytuacji.

--- Koniec cytatu ---

Tri zawsze klamie !

--- Cytuj ---Koniecznie musialo byc cos a'la "14tu dzielnych wojownikow TRI spuscilo lomot 1342 malpom z polnocy" :D Pisze to tak raczej dla postronnych, a nie po to zeby Cie do czegos przekonac ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak wiem. Dla postronnych "NC zawsze wygrywa. jesli NC przegrywa to znaczy ze przeciwnik cheatowal, pomagali im GMowie, lub exploitowali" by Fred0. Tak tak - sa to slowa glownego pajaca z NC, ktore puscil na SHC. Wiec praktycznie cokolwiek gadacie nie ma wiekszego sensu.

Po drugie to forum to nie CAOD. Dostales dokladny raport z walki (w trakcie jej trwania) od osoby ktora tam byla. Dlaczego Ty bedac w Morsus Mihi wogole komentujesz poczatek walki przy ktorym ciebie tam NIE BYLO? Jesli chcesz dac raport - prosze bardzo, mozesz dac z twojego punktu widzenia. Ale wrozenie z fusow to nie raport.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej