Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
Skwiercpur:
czy w white noise jest ban za latanie czyms innym niz abaddonem ? :)
plus to co powiedziales lovekebab - tak jakby dajesz do zrozumienia ze tri kaskadowalo sie tyle razy bo ich reszta eve zanudzila. no sorry winnetou ;)
co do CVA to wszyscy sie zbijaja ze macie tak biedny region ze nikt tam nawet nie chcialby sov odbijac, bo na paliwo nie starczy. i ze blobujecie i w ogole straszne gowno. Wszystkie symptomy wiec wskazuja ze robicie cos dobrze :) Taki whine wynika z bezsilnosci wobec organizacji. Innymi slowy CVA na swoim terenie jest w stanie grac z kazdym i macie sporo dobrych ludzi, ktorzy trzymaja sie razem od w pizdu lat i robia cos fajnego w eve. Chociaz moze mniej ekscytujacego niz niesamowity uber pvp w wykonaniu TRI. Dzisiaj wygrali bitwe, stracili posa i szpiega, jutro sie rozwiarza bo jedni beda chcieli gankowac majnerow mostly harmless a inni robic gate campa gdzies indziej.
Rogoo:
--- Cytat: LoveKebab w Luty 21, 2009, 02:47:34 ---a to jest obiektywne? :D
http://triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=2768422
--- Koniec cytatu ---
Mniej wiecej tak samo jak to:
http://www.northern-coalition.com/?a=kill_related&kll_id=367193
;)
Rzecz w tym, ze podales zle liczby oraz nie wspomniales, ze mieliscie na poczatku spora przewage nad Ironem.
--- Cytat: Aizhen w Luty 21, 2009, 02:37:30 ---jednak by coś se ugrać w 0.0 to trzeba mieć sporą blue listę - tak to już się w tym eve porobiło niestety.
--- Koniec cytatu ---
Taka prawda. EVE swietnie oddaje nature ludzka. Ludzie sie tlukli od zarania dziejow, ale kazdy chcial miec chwile spokoju i przyjaciol, zeby moc spokojnie orac swoje poletko :) O wiele bardziej pasuje mi taka wizja "wszechswiata" jaka mamy w EVE. Gra nie bylaby tak wciagajaca gdyby nie bylo w niej polityki i kazdy strzelalby do kazdego w ogolnym chaosie i anarchii.
Yogos:
Nigdy nie lubiłem TRI, za dużo na klate smacku musiałem przyjąć(a jestem za dumny by to bez zgrzytania zębów przyjąć) będąc jeszcze noobem w FS czy tam -Y- :D ;D
Dalej was nie lubie. :diabeł:
Ale k.wa idziecie pod prąd i naprawdę umiecie grać w te gre.
Życze powodzenia i funu.
Take ale you can, Give nothing back :diabeł: :diabeł: :knuppel2:
off topedit
Dobra ikonka diabła ją chyba już polubiłem O0
acaste:
killbord to tylko liczby, nie pokazuje co się stało, to tak trochę jak stary bob "zobacz na nasz killboard, zawsze mamy mniej niż przeciwnik" a reszta GBC celowo pominięta, właściwie to sam to zrobiłem post wyżej bo napisałem ze tri rozbiło się o cva a pominąłem resztę holdersów i citadelsów,
nie było capitali podczas tego ataku ? a tytan w x6 odpalający dd na citadelów, 18 ms i 100 dredów to tak przelotem była O0 nawet są filmiki zrobione przez was jak tam lejecie posy w x6 (ale w/e to już dawno było nie chce żeby flejm wyszedł)
co do polityki cva to jest w tym sporo racji, region jest biedny ale udało się nam doprowadzić plan prawie do końca - 28 stacji w provi (chyba już więcej niż bob, cale provi cap constelation, ponad 1200 citadelsow online i region praktycznie bezpieczniejszy niż emp. I nie zaprzeczam prowadzenie polityki odpowiedniej, która zapewnia, że provi sux przynosi efekty :angel: trochę skila w walce i jakoś tam się trzymamy
ale to nie o cva miało być tylko o tri, mi chodziło o to, że aktualnie ciężko o super fun w wielkich walkach alliansów, nie ma już potyczek 50 vs 50 bs, czy hacow reconow, albo ktoś ucieknie albo wrzuci capitale. A cały rozgłos i hura tylko pogarszają sytuacje :-\. Z tego co napisałeś wynika, że macie jakiś tam cel i se spokojnie do niego dążycie bez całej tej "otoczki" dlatego jak najbardziej "jestem na tak" ode mnie :)
Straszny:
--- Cytat: Rogoo w Luty 21, 2009, 02:26:57 ---Kurcze, Strasznemu tez przybijalem piatke jak ostatnio zawital do 319 i tez nic :( Chyba chlopaki zamykaja local ze wzgledu na goonsow :D
--- Koniec cytatu ---
ja tam przywitam sie zawsze chetnie ale faktycznie jak wiem że na localu bedą goony to nawet nie próbuje zaglądać. Kręce sie ostro po okolicy więc okazje na pewno jeszcze bedą ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej