Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Raporty] Delve War II
Totalizator:
pr- w jest campowany od downtime. AAA wysłało gang około 70 haców i udają że coś robią, głównie średnio skuteczne driveby na bramach w 319- i okolicach. 10 osobowy hac gang tholarima to póki co największa aktywność kennyego jaką widziałem dziś. Padło póki co 20 pare wrogich posów.
Hastrabull:
Aktualnie sytuacja wyglada nastepujaco:
* Goonsi szaleja po calym Delve. Aktualnie praktycznie cale Delve jest pod ich kontrola.
* Wszystkie assetsy GBC sa aktualnie bezpieczne w NPC stacjach w Delve
* GBC dzisiaj nie ma zadnego Opa. Dowodztwo zdało sobie sprawę iż aktualnie nie ma sensu tracić isków. Bez sova, pod takim naporem wroga niemożliwością jest cokolwiek bronić
* Z tego co ja rozumiem, czekamy az AAA i spolka zabezpieczą stare tereny goonsow. My w tym czasie robimy sobie chillout na roamach po okolicy (Straszny o maly wlos nie ubil Obeliska PL w low sec'u :)
* Co będzie potem, zobaczymy...
Terion:
Potem bedzie empire, slyszalem ze okolice Jita sa bardzo goscinne ;D
Hmm taka szybka zmiana planow ? Kilka dni temu czytalem tu bunczuczne opowiesci jak to Goonom po tygodniu sie zalamie ochota na latanie etc. Tydzien temu chcieliscie masakrowac wszystkich - sov nie byl potrzebny, a dzis juz jest ?
To nie ma byc flamebait - ot ciekawosc kogos kto nie bardzo ma czas samemu za bardzo sparwdzic jak toto wyglada od niemal tygodnia.
Z jednej strony przyciszenie strony kennego rozumiem, z drugiej dziwi mnie cisza od strony goonowo-mmowej. KB jakos nie puchna - az tak smutno jest w Delve i Querius teraz ?
Yogos:
No jeśli BoB odpuszcza sovy no to się pomyliłem mocno co do nich.
Cóż wypada pogratulować goonsom rusha na nich ;D
Rogoo:
Obie strony zdaje sie na chwile straciły impet. POS warfare w calej okazalosci.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej