Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Raporty] Delve War II
Hastrabull:
add. osobny temat to moderacja. Byc moze trzeba sie zastanowic nad iloscia kasowanych, przenoszonych watkow w roznych dyskusjach. Byc moze zmienimy zalozenie i np. w glownym forum ksoda bedzie lozna dyskusja, skad nic poza flame'em nie bedzie usuwane.
Kombat:
W wątku w którym jesteśmy jest co najmniej kilka jak nie kilkanaście postów które kwalifikują się na oddzielny raport wg. nowego 'regulaminu'. Zajebiście to będzie czytelne jak każdy z nich będzie oddzielnym wątkiem.
Kompromisem mogłoby być rozwiązanie jakie zaproponowałem Ci jak rozmawialiśmy na irc tj. oznaczenie postów będących raportami i umieszczanie ich na portalu w czymś w rodzaju minibloga na portalu dotyczącym danego konfliktu.
Straszny:
Hastra - przestań chrzanić o zachowaniu - wszystko szło normalnie - flame do flame-a , kto przesadził łapał warny/bany, raporty były fajne, Centrala to polski caod - do poplotkowania a nie forum sojuszu/korporacji w któym wszystko ma być uporządkowane i ułożone. Ma być czytelne i przyjemne poczytanie między-sojuszowych plotek, flameów, opisów wojen, walk a nie encyklopedia dla jpkm potomnych , wnukom to bedziesz zostawiał czy co ?
Hastrabull:
--- Cytuj ---Podforum ksod'a - ciezka moderacja. zadnych offtopow, tylko dyskusje merytoryczne o danym raporcie. Jesli nie jestescie pewni, czy przesunac post czy nie, pytac sie mnie, xarta, ptica, ire. Jesli cos przesunac trzeba, przesuwac i scalacie do jednego bardzo ogolnego watku tak jak jest teraz, czyli np. [Dyskusja] temat. Przedrostek [Dyskusja] jest wazny. Nie tworzymy dziesiatkow tematow. Starajcie sie zeby to mialo rece i nogi.
KSOD - bardzo slaba moderacja. Tylko personalne ataki przesuwacie do flame'a. Reszta, czyli dyskusje, offtopy nawet flame'y o ile nie sa personalne zostawiacie jak jest.
--- Koniec cytatu ---
Powyzej znajduja sie instrukcje dla modow KSOD'a napisane przed chwila przeze mnie. Instrukcje obowiazuja od teraz.
Temat zamykam, jako niepotrzebnie flameogenny.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej