Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Raporty] Delve War II
Ezachiel:
Ale po co mają dokowac na tej stacji, nie chcą walczyć z przeciwnikiem ?
Zresztą to i tak myśle że przesada, bo przy skoku na stację bańki powinny ściągać z 50 km ...
Straszny:
Rogoo
liczysz to z PL/SOT/KIA/RZR/Solar itd ? czy tylko wybrane sobie sojusze?
Swoją drogą licząc od chyba 4tego dnia kampanii samo BUFU ma 750 killi hostow. Jakim cudem cała koalicja i wiele bitew solo-bob zebrało w sumie 600? - Twoj tekst przypomina mi zaraz Bruce-a wg którego GS "solował" Smash.... (ciekawe od ilu procent partycypacji GS zaczyna mowić "solo" ;) ?)
Yogos
nie odlatujemy nigdzie jeśli o to pytasz. Wszyscy zostają na miejscu póki co w okolicach Delve/Querious/PB/Aridii, ale ze wzgledu na dosłowne "nakrycie" czapkami przez swarm + brak możliwosci wykorzystania mechaniki (brak cynojammerow), chwilowo nie da sie wyjść do dużej bitwy capitalowej przy tej przewadze jaką swarm sobie w Delve zapewnił (3-4:1 jak nie lepiej), a w taką dużą bitwe zamieni sie każde dłuższe starcie nawet BSów, jeśli BOB/GBC ma gdzieś utrzymać POSy bez jammera.
zobaczymy jak sie ułoży weekend, większosc kerbirów z NC raczej na dluzej niz 10 dni na żadną kampanie nigdy nie dała się zagonić, na co znowu liczę (na wyrównanie liczb)
dziś-jutro pozostają nam większe/mniejsze flotki i roamy po hostowym terenie. Co staramy sie robić jak najlepiej potrafimy mimo blobów wszędzie.]\
Efektem mobilizującym swarm-coalition jest niewątpliwie widoczne wyparcie BOBitów z coraz większych połaci Delve, co ogranicza typowy efekt zanikającego zainteresowania kampanią przez graczy.
Hastrabull:
offtopowe posty wyciete.
Rogoo:
--- Cytat: Hastrabull w Luty 19, 2009, 15:03:55 ---offtopowe posty wyciete.
--- Koniec cytatu ---
Straszny zarzuca mi jakies bledy w logice i nie mam prawa nawet odpowiedziec ? bu-fu.org, eh ?
Hastrabull:
--- Cytat: Rogoo w Luty 19, 2009, 15:37:40 ---Straszny zarzuca mi jakies bledy w logice i nie mam prawa nawet odpowiedziec ? bu-fu.org, eh ?
--- Koniec cytatu ---
Masz prawo, jesli zrobisz to + dorzucisz jakas zawartosc merytoryczna. Jesli tylko chcesz sie przerzucac kto ma racje, wynocha do offtopa.
Apropo, scarego, primo - czesc jego postu jest merytoryczna i wnoszaca cos do tematu, primo2 posty scarego tez wycialem, wiec nie zadne bu-fu.org, tylko trzymaj poziom!
=edit=
centrala stoi na serwerach zwiazanych z bufu od 5 lat i jakos nikt na to do tej pory nie narzekal, nie bylo tez faworyzowania ludzi z bufu. Notabene jeden ostatnio dostal 7mio dniowego bana, wiec skonczcie pierdzielic prosze o faworyzowaniu kogokolwiek. Nastepnym razem, jak zaczniesz mnie posadzac o faworyzowanie jednej ze stron, to wpierw spojrz na swoje posty! EOT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej