Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Raporty] Delve War II
Trico:
No to z PR- wreszcie wyleciałem, żywy i zdrowy - ta kampa na bramie nie wygląda tak źle gdy już widzisz, że po drugiej stronie niema cepa a zaagrują cię absolutnie wszyscy.
W sumie chciałem tylko wylecieć bo o ile we flocie koalicja daje rade i ma jako-takich fc to poza flotą - co przez ostanie dwa dni bufoni sprawdzali w naszym starym domku - reprezentują wartość bojową niezdyscyplinowanej bandy kanibali. Kolejnych testów niechce przegapić.
Co do EXE to co oni sobie niby myśleli? Jeśli chodzi o ostatnią środe czy czwartek byłem we flocie gdy cała sytuacja miała miejsce, Dian ratował capsy bo były bampowane z posa.
Jednocześnie bampowana była regularna flota w innym posie i ludzie tam czasem panikowali jakby to były przynajmniej frachty (między innymi exe). To, że exe przyjmuje takich idiotów którzy nie weidzą co się dzieje - a fc miał w dupie regularną flote bo ją mozna zastąpić następnego dnia a capsów nie - to ich problem.
Scary ładna ta ich konstelacja... bierzemy?
Ciekawe co będzie w weekend, skromnie szykuje tylko 3 BSy.
Totalizator:
Kenzoku i GKC są obecnie w stanie takiego rozproszenia że właściwie nie jestem pewien czy pojawienie się AAA w pełnym składzie coś by zmieniło, na obecną chwile nie bardzo jest co ratować.
Ezachiel:
--- Cytat: Doom w Luty 18, 2009, 19:04:35 ---[Tamten post polecial do oftopu, usunalem zdanie by nie ciagnac dyskusji tutaj -V.]
Mam pytanie do tamtego screena z poprzedniej strony? Jakoś dziwnie wygląda ta stacja... Czy to że przypomina kiśc winogron to efekt lokalnej architektury czy tak wyglądają bańki interdykcyjne?
--- Koniec cytatu ---
To nie są bańki interdictora, to są mobile warp disruptory, sądzac po wielkości large lub moze nawet large t2. Obstawili całą stację dookoła bańkami, żeby po undock nie dało rady się wywarpowac ani zbyt szybko odlecieć. Pozatym, skuteczne to byłoby 1/4 tych baniek albo i mniej, ale ich ilośc skutecznie zwiększa lag po undock, bo musi się dograć gird, no i karty graficzne mają problem bo te bańki dodają efekt-y o ile ktos tego nie wyłączy i nie ustawi na min grafiki to zanim sie wszystko dogra i zrenderuje to bedzie trupem po undock.
Postawienie takiej ilości baniek to zagranie bardzo na granicy mechaniki EvE bo wykożysują tu stawiajacy nie tylko stacjonarna kampe stacji ale też efekt tych baniek lagotwórczy. Typowa strategia blobów. . .
Bez obrazy.
Totalizator:
Nie chodzi o lag, te amarrskie stacje mają 50km efektywny zasięg dokowania, mniejsza liczba baniek pozwoliłaby na ich ominięcie
Yogos:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 19, 2009, 08:19:48 ---Nie chodzi o lag, te amarrskie stacje mają 50km efektywny zasięg dokowania, mniejsza liczba baniek pozwoliłaby na ich ominięcie
--- Koniec cytatu ---
True.
Gratki dla goonsów i NC za podbicie delve querios i period.
Jakie plany ma teraz BoB, orientuje się ktoś ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej